top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Perez, Tyra og Ida Maria


Det kan hende jeg har lest norske nyheter dårlig i det siste, men jeg har virkelig ikke fått med meg denne nyheten – og om dette har sust forbi norske medier uten å bli blåst opp, så synes jeg det rett og slett er temmelig utrolig!

Jeg så et kult innslag på Perez Hilton nå, hvor han var på showet (klikk på linkne for å se showet) til Tyra Banks. Jeg synes han er en kul fyr, jeg er ikke enig i alt han snakker trash om, men jeg synes han virker oppegående, underholdene og han er god på det han gjør – uten tvil. I tillegg til at Tyra gjorde en avtale med Perez om å ikke snakke trash om under 18 år gamle unger av kjendiser de neste 6 månedene (mot at Perez skulle få være med på en episode av Top Model), så snakket Perez om et av sine nye prosjekter; Perez Hilton Presents.

Og her kommer nyheten inn; Perez Hilton Presents er et prosjekt hvor han skal ha med band på tour rundt i hele Amerika, og; Han skal ha med seg Ida Maria! Norske Ida Maria. Hun som synger «I like you so much better when you’re naked!» Han skal turnere rundt i hele USA med up and coming, buzzworthy artister og han har plukket ut en norsk artist! Dette må jo være tidenes break for den unge jenta og jeg kjenner jeg blir stolt, rørt og ekstremt imponert! Dette skal heies på!!!

Update: Vet mer nøyaktig søking på i alle fall VG, så fant jeg en artikkel om nettopp det overnevnte, så da kan vi vel konkludere med at det bare er jeg som har fulgt dårlig med i norsk presse, men uansett; Dette er så bra at det tåler nok en omtale!

(Bilde lånt av Perezhilton.com)

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page