top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

O’ neglelakklykke – ny blogg!

Mange har kanskje fått med seg min interesse for neglelakk. Min lille dille.

Det er antakelig ikke alle som ser helt hvorfor jeg har denne ekstreme interessen for neglelakk, men jeg blir stadig overrasket over hvor stor entusiasme folk faktisk viser for bildene jeg deler av neglelakken jeg bruker. Og hvor mange som snakker til meg «live» om neglelakk, farger, egne erfaringer – og generelt er nysgjerrig på hvilken lakk jeg har på neglene akkurat i dag. Noen har sagt at de lar seg inspirere, at de tester farger de ikke hadde prøvd før – og noen begynner kanskje med neglelakk for aller første gang? Jeg setter stor pris på engasjementet dere viser – og nå har jeg tenkt til å utvide både mulighet for å følge med på mine negler og for å samle inspirasjon og utveksle erfaringer.


Jeg storkoser meg fortsatt med å krydre hverdagen med å finne rett lakk og rett farge for dagens humør, for oppgaver jeg står ovenfor eller for rett å slett å være litt crazy. For jeg er ikke spesielt crazy ellers i hverdagene mine, så det er godt å kunne skeie ut litt på neglelakkfronten.

Som en start på neglelakkbloggen min har jeg lastet opp noen av bildene som jeg har liggende og som jeg har delt enten på twitter eller facebook. Disse bildene har jeg kun lagt inn med en overskrift med hvilket merke neglelakk det er – men fremtidige innlegg tenker jeg at jeg vil skrive noe om lakken, hva jeg synes om den, hvor lett / vanskelig den er å legge på neglene – og kanskje litt om andre ting. Vi får se hva det blir til. Kanskje kommer jeg til å dele litt om utstyr jeg bruker, favoritter jeg har, hvordan jeg oppbevarer lakkene mine og andre ting som er relevant for neglelakknerder.

Så får vi se hva neglelakkglade synes om bloggen min da – sånn etterhvert.

For meg er dette nå en fin måte til å samle bilder av neglelakken min, for min egen del, for på merkelig vis blir det som en slags dagbok på hva jeg liker, hvordan jeg har det, hva jeg er opptatt av og hvor crazy jeg føler meg – evt hvor crazy jeg føler behov for å være.

Om du liker neglelakk – eller liker at jeg deler min neglelakk, så håper jeg du følger den nye bloggen min. Og om du kjenner noen du tror vil like dette, så setter jeg stor pris på at du deler!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page