top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ny konkurranse; Navnforslag


Jeg ble for et par dager siden spurt om jeg skulle ha en konkurranse på bloggen for å få inn navnforslag på mitt lille enkeltmannsforetak – og tanken hadde faktisk allerede slått meg. Jeg vet ikke om dette er noe folk har lyst til å bruke tid på – kanskje man vil spare all kreativitet og gode forslag til å potensielt starte opp noe eget selv engang? Men jeg forsøker likevel! Det hadde vært intet mindre enn helt strålende om dere ville hjelpe meg! Og det vanker premie til vinneren…

Bakgrunnsinformasjon; Jeg har fått et godt råd fra Fru Storlien om å ikke definere meg innenfor en for snever sjanger i forhold til hva jeg skal drive med, i tilfellet jeg skulle ønske å ta oppdrag og jobbe med prosjekter som da ikke kan plasseres innenfor nevnte sjanger. Derfor ønsker jeg et navn og / eller domene som sier noe om hva jeg vil jobbe med, men som ikke blir alt for snevert. Stikkord for hva jeg ønsker å jobbe med først og fremst: Sosiale medier, kommunikasjon, dialog. Etterhvert ser jeg også for meg å kunne ha muligheten til å inkludere rekruttering, opplæring, utvikling, ledelse, strategi – eller i alle fall ikke utelukke det.

Jeg har fått noen forslag allerede, men ser at utfordringen er at enten så er navnet allerede tatt (sjekker det via Brønnøysundregisteret – ‘Finn foretak’) eller så er domenet tatt (sjekker det via One.com). Jeg har også fått tips om å ha et forholdsvis vidt bedriftsnavn (Valen-Utvik Consulting), for så å ha mer spesifikt navn på web, relevant for det jeg skal jobbe med.

Likevel – det jeg aller helst vil, er å finne et navn som jeg både kan ha som bedrift og som webnavn (url) – for å lettere kunne skape meg et navn i markedet. Noe som er forklarende, fengende og fint. Tre ønsker i ett navn – er det mulig, tro?

Så hva skal dere konkurrere om? Det er klart at om jeg får et navnforslag som er så flott og fint at jeg bestemmer meg for å bruke det og det er tilgjengelig og klart til bruk, så er dette helt glimrende for meg. Jeg tenkte derfor jeg skulle komme med følgende forslag til premie; Enten kan jeg kjøpe inn noe som jeg tror passer vinneren, om vinneren er en jeg kjenner personlig, kjenner via nettet eller som jeg vet noe om via en blogg eller liknende. Om vinneren er anonym, ikke har blogg eller ikke ønsker at jeg skal kjøpe noe til vedkommede, kan jeg også kjøpe et universalt gavekort – som kan benyttes over alt i landet.

Det dere konkurrerer om er altså enten en gave eller et gavekort – til en verdi av 1000 kr. Hva synes dere, er det verdt å bruke tid på litt brainstorming rundt dette da? Håper det og håper at dere vil sende meg mange forslag.

Det er lov å gi meg flere bidrag enn ett og det er lov å gi meg bidrag dere allerede har nevnt i en sammenheng – for det er fint om jeg får bidragene registrert som kommentar på dette innlegget her. Dere kan også sende meg mail (se til høyre i margen her), om dere ønsker å gi meg tips / bidrag helt anonymt (ovenfor resten av bloggen).

Om forslagene blir mange, kan det -igjen- hende at jeg lager en toppliste som jeg presenterer her på bloggen for en avstemmingsrunde. Dere er jo så flinke til å gi gode råd, så da vil jeg gjerne ha dere med på denne prosessen!


Og; Bare så det er sagt – dette er ikke sponset av noen bedrifter eller densalgs. Premien for headeren og premien for navnforslaget betales og fikses av meg personlirg.

Let the games begin – and may the most creative mind win!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page