top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

New York City, here we come!

Det er nesten så jeg ikke tror det helt selv enda, men det bør synke inn ganske så snart, for flybilletter er kjøpt og hotell er booket; EkteMannen og jeg skal til New York i en uke i april!

Det var våre gode venner, Heidi (bransjekollega i FLY AS og medprogramleder i podkasten Sosialt sett) og hennes Thomas, som hadde kjøpt billetter til enda en tur (de var der i fjor også, men fikk ikke nok – får man noen gang nok av NYC, egentlig?), som spurte om ikke vi skulle kaste oss med. Og det er lettere sagt enn gjort for de aller fleste, og kanskje spesielt for oss. Vi har tre Småtroll og en glad hund som trenger pass mens vi er borte, men det var nok ikke hovedutfordringen – den lå i oss selv.

Å fly over dammen

Verken EkteMannen eller Husfrua er spesielt glade i å fly. Jeg elsket det før, likte faktisk take off og landing aller best, men etter at Småtrollene dukket opp, har det bare blitt mindre og mindre viktig for meg å fly. Jeg har flydd etter at jeg har fått barn, altså, men det tok sikkert 10 år fra eldstemann ble født, til jeg så meg nødt til å fly igjen. Etter det har vi flydd til London, København og noen turer innenlands i Norge, men det å fly helt til USA? Jeg får full gåsehud bare ved å tenke på det, men tross alt; ingen av oss har skikkelig flyskrekk, vi liker det bare ikke og unngår det veldig gjerne. Dessuten har sagt til oss selv at det ikke skal hindre oss i å gjøre noe vi har lyst til…

Dermed; da mormor og morfar meldte seg for pass av småtrollene, «De har jo blitt så store nå, det går sikkert så greit, atte!», så hadde vi plutselig ingen ‘unnskyldning’ lenger. Ikke egentlig… Vi kastet oss rundt, kjøpte flybilletter med Norwegian Dreamliner med fokus på direktefly og god komfort, og booket oss inn på Hotel NoMo i SoHo, New York. Viktig å gjøre det før motet sviktet og vi ble for inngrodd og bekymret til å reise.

…og nå er bare det drøyt fire uker til vi skal reise!

Det er i grunn på høy tid at vi tar en skikkelig reise som dette her, EkteMannen og jeg. Dette skal være en inspirasjons- og faglig påfyllreise for Valen-Utvik, firmaet vårt. Vi gleder oss til å besøke firmaer vi kan lære fra, til å suge til oss inspirasjon fra butikker, nyhetsbildet, restaurantlivet, folk på gata og alt annet som New York har å by på. Vi har i tillegg 10 års bryllupsdag i juli i år, og har vel i grunn ikke vært på en ferie uten ungene siden … vel, ja, siden de ble født, faktisk. I hvert fall ikke lengre enn en helg. Så ja, dette er på høy tid og jeg gleder meg glugg til å bli helt New York-koko!

Vil du dele dine New York-tips med oss?

Hva skal vi gjøre, hva bør vi se, hvor bør vi spise og hvilke butikker bør vi gå innom?


Jeg håper du har lyst til å dele dine tips med meg, for da kommer jeg til å pinne tipsene til vårt New York-Pinterestboard og på den måten får vi samlet alle mulige tips om New York på et felles sted, tilgjengelig og til nytte for enda flere!

Herreminhatt som jeg gleder meg! …og er spent og smånervøs da, men det lukker jeg øynene for enn så lenge. Jeg skal holde meg alt for opptatt med å pinne gode New York-tips og drømme om alt vi skal oppleve over dammen, sånn at jeg glemmer den lille klumpen i magen…

God lørdagskveld, folkens – her står hjemmelaget nachos og snart Lindmo på planen. Jeg elsker slike hjemmehelger med Småtrollene og får virkelig ladet batteriene på den måten. Håper du nyter din lørdag!

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page