top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Mine skriblerier

Note: Tittelen på innlegget er forandret. Jeg har fått et par tilbakemeldinger på at jeg brukte ordet schizofren i en fleipete tone. Beklager at jeg har støtt noen, det var definitivt ikke meningen.

Av og til får jeg dårlig samvittighet for denne bloggen. Bloggen min var så stolt – den bygget seg opp, struttet med fjærene og solte seg i glansen av stadig flere lesere. Så begynte jeg å skrive både her og der og rundt omkring – og vips, så har jeg ikke like mange ord inni meg som må ut i denne bloggen her.

Jeg er fortsatt særdeles tilgjengelig for ordveksling på denne vakre sofaen her. Enn så lenge står denne i Home&Cottage sin butikk på CC Vest, men i mine drømmer står den på et fint sted i mitt hus.

Jeg har tro på at når mitt arbeidsliv og privatliv har stabilisert seg noe, så vil aktivitetene på denne bloggen ta seg noe opp igjen. Og – om noen mot for modning skulle savne mine skriblerier i mellomtiden (kremt, finnes dere – anyone?), så kan jeg altså informere om følgende;

  1. Jeg skriver om interiør og livet på innsiden i Home&Cottage i denne bloggen

  2. Jeg skriver om IT, teknologi, mobiltelefoner og livet på innsiden i OfficeTeam i denne bloggen – og løp over dit sporenstreks om du har lyst på muligheten til å vinne en helt ny pc!

  3. Jeg skriver som sosiale medier på mitt firma, Valen-Utvik, sin egen blogg her

  4. Jeg burde ha skrevet mye oftere om ting som skjer i basketballmiljøet på Nesodden i denne bloggen

  5. Jeg plukker poster og skriver av og til litt for Bloggpuls på denne nettsiden

Men – nå som jeg akkurat har skrevet ferdig mitt forslag til tekst til den neste katalogen til Home&Cottage (tenk, nå skriver jeg for print også!), så skal jeg samle sammen min deilige familie, traske over til naboen (altså, enda mer deilig familie) for å spise nybakt eplekake – før vi legger ferden videre innom en blomsterbutikk for å sikre oss noen vårtegn og innom dagligvare for å sikre oss lørdagsmiddagkos!

Denne lørdagen er rett og slett så fin, at jeg vet allerede nå at den skal få et stort glass rødvin på toppen av det hele i kveld!

Ønsker deg og dine nære og kjære en helt vidunderlig lørdag og søndag!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page