top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Mine lesere rocker (min) verden!

At jeg skulle få mange kommentarer, med fine innspill, informasjon til å stille min nysgjerrighet og med linker til flere fine blogger …helt utrolig! Håper dere går inn på linkene til hverandre i disse kommentarene, der ligger det nok mange fine blogger til inspirasjon og glede.

Så, uten tvil; Folkens, dere rocker min verden!!!

En rask konkluderinger basert på mitt førsteinntrykk etter å ha lest ,deres kommentarer er at mine lesere kommer innom min blogg via twitter og facebook, samt via bloggen til Trine Grung, (som nå har lagt ned – hjelpes, vil jeg merke det på trafikken hit mon tro?) – og det er jo nyttig for meg å vite! Jeg kommer definitivt fortsatt til å legge ut nye innlegg både på Twitter og Facebook, og som en av dere nevner; Ja, kommentarer på bloggen eller på en av disse andre stedene er selvfølgelig (omtrent) det samme og jeg synes det er stas at folk kommenterer uansett sted.

Videre konkluderer jeg med at dere vil ha flere bilder og spesifikt flere innlegg fra BoligDrømmen vår. Greit, da får jeg bare speede opp prosessen og bli ferdig med flere rom da, ingenting annet å gjøre! Har flere småprosjekter på gang og bare siste finish er ferdig så lover jeg bilder!

Ellers konkluderer jeg også med at flere enn jeg visste om av mine kjente og bekjente, leser her – samt at helt nye og for meg ukjente lesere hilste på i dette innlegget; Velkommen hit Guve, Toril og Cecilie! Håper dere kommer igjen og at dere nå har ‘åpnet ballet’ for flere av mine mystiske, hemmelige lesere… 🙂

Som jeg har nevnt flere ganger tidligere; Jeg er overbevist om at mye godt kommer ut av sosiale medier som blogg, facebook og twitter – og sikkert enda mer i tiden fremover, så til dere som skriver at dere blir inspirert av min blogg og lurer på å starte en egen; Gjør det! Jeg skal bli den første leseren, sporenstreks!

TUSEN TAKK for overveldene respons, kjære, kjære lesere! Dere er best!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page