top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Meglerspire i magen min?

Nå er det jaggu hett på boligmarkedet om dagen! I alle fall i Oslo går det meste til godt over takst, og siden vi er akkurat i den «rette» alderen, kjenner vi haugevis av folk (kommer muligens litt an på hvordan man stabler folk i hauger) som skal selge sitt hjem. Tenkte jeg kunne presentere noe for enhver smak?

Lei av byens eksos, tjas og mas? Flytt til en grønn, idyllisk plass kalt Skiptvet i Indre Østfold. Cathrine Østensvig Dale og Cato har pusset opp sitt søte rødmalte hus på landet. Her ser man rådyr trippe rundt i hagen, hester rir i skogen man ser ut av stuevinduet og jaggu så vi ikke en fasan også sist vi var der. Her har man ikke mobiltelefoner, internett eller tidsklemme – alt er idyllisk, alle spiser bare sunn mat som de dyrker i hagen sin og alle er snille med hverandre. Fristet? Klikk her og drøm deg bort i bildene.

Lyst til å bli nabo med verdens trivligste familie på 4? Våre gode naboer, Pia & Kenneth, med Noah og Lukas sine gode kompiser, Solan og Elliot, har lenge vært på utkikk etter nytt sted å bo. Etter jakt blant annet i Bærum, har vi nå endelig fått bevist at de ikke ville flytte bare for å komme sge vekk fra oss – de har nemlig kjøpt i naboblokka. Litt større, med hageflekk, kveldssol og parkett – og vi har klart å beholde våre gode naboer her enda en god stund til. Følgelig skal de da selge sin her i 5 G, så hvis du har lyst til å ha easy access til vår fantastiske gressflekk og gode naboskap, så ta en titt her.

Keen på en sentral, klassisk St.Hanshaugen-leilighet? Nær Kaffebrenneriet, gangavstand til sentrum og koselig nærbutikk på hjørnet – dette er en utrolig koselig leilighet. Her har min fetter bodd i flere herrans år, oppdratt mitt fadderbarn Alva til å bli det skjønne, vakre mennesket hun er – så her ligger alt til rette for et godt kjøp. Her følger det med mye kos og hygge, gode naboer og innlagt trådløst nettverk (ja, min fetter er en datanerd). Nysgjerrig? Ta en titt her.

Ja, det var mitt bidrag til å få disse boligene solgt! 🙂 Lykke til, håper dere får hauger av penger over takst hele hurven!! Nå skal jeg se på forrige episode av Lost – hvis vi får videoen til å funke. Hvis noen har lyst til å gi oss en DVD Recorder, så blir vi veldig, veldig glade!!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page