top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lykken er…


…to billetter til Duffy sin konsert på Norwegian Wood søndagen som var. Strålende sol (stort sett), gode venner og en bitte liten dame med en helt sinnsyk stemme gjorde dagen helt super.


…å ha fått hjelp av den skjønneste svigermora til å få prikla (?) redikkene litt, for at de skal få de aller, aller beste oppvekstvilkår. Når man i tillegg får smake sin første høsting fra kjøkkenhagen, ja – da er verden virkelig et godt sted å være.


…å bli spontaninvitert til å kræsje sommerfesten den gamle barnehagen til gutta arrangerte på tirsdag og faktisk ha anledning til å komme! Utrolig rart, vemodig, trist og godt å være tilbake på gamle trakter og superbra å se alle folkene igjen. Og aller best å se hva slags velkomst gutta fikk når de møtte igjen sine venner og venninner fra grønn gruppe! Det var nok litt vondt å dra derfra igjen for våre to småtroll… Bare så synd vi traff så få av de ansatte, Herbert, Line, Indra – håper de blir friske igjen hele hurven i en fei!


…å endelig ha funnet Nespresso-kapslene igjen (stort flyttelass, mange pappesker å gå igjennom), sånn at jeg i dag kunne lage meg en deilig, sterk dobbel latte i min forholdsvis nye kopp fra Sinclair. Det er nok bare å innrømme – jeg har fått koppedilla og jeg finner stor glede i å drikke kaffe, te eller hva det skal være av en fin kopp.


…å endelig ha funnet verdens beste krydder i flyttelasset vårt; Fævvis! Greit, så heter det visst Natvigs krydderblanding eller noe deromkring, men her i huset går det kun under navnet ‘Fævvis’.


…å ha hvitvin lagt på kjøling og (straks) ha fullt kjøleskap klart til å ta imot fantastisk besøk fra Bergen. Skjønne Eivind, Christine og Thea kommer og skal bo hos oss fra fredag til mandag og vi gleder oss som unger alle sammen! Kunne vi bare nå ordnet litt go’vær, så blir alt helt perfekt! Gjesterommet får siste finish as we speak og vi skal nok få enda noen pappesker på plass før gjestene ankommer. Med nachosfredag, formiddagsleking med Tanja og hennes skjønninger og med sommerfest hos Ole og Sara på lørdag, så tegner dette til å bli en drømmehelg!

Sånn, det var litt om hva som har gledet oss de siste dagene – og litt om hva som skal skje fremover. Jeg merker at jeg har for lite tid til blogging ift hva jeg ønsker meg, men bare jeg nå skjønner hvordan jeg klarer å blogge via telefonen min, så skal jeg nok få slengt ut små oppdatering litt oftere.

I dag står storhandling og småplukkhandling på agendaen (storhandling av mat og småplukkhandling av litt stæsj som vi trenger; sengetepper, puter, pledd o.l.) – sånn at gjestene våre skal føle seg velkomne og kose seg sammen med oss hele helgen.

Nå håper jeg bare noen av dere tar en prat med høyere makter og fikser et litt bedre vær enn vi har i dag til den kommende helgen. Jeg tipser godt til den som klarer å øke gradene noe, gi oss strålende solskinn og skyfri himmel fredag til søndag. Noen som er klar for oppgaven?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page