top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lykken er…Sånn, det var litt om hva som har gledet oss de siste dagene – og litt om hva som skal skje fremover. Jeg merker at jeg har for lite tid til blogging ift hva jeg ønsker meg, men bare jeg nå skjønner hvordan jeg klarer å blogge via telefonen min, så skal jeg nok få slengt ut små oppdatering litt oftere.

I dag står storhandling og småplukkhandling på agendaen (storhandling av mat og småplukkhandling av litt stæsj som vi trenger; sengetepper, puter, pledd o.l.) – sånn at gjestene våre skal føle seg velkomne og kose seg sammen med oss hele helgen.

Nå håper jeg bare noen av dere tar en prat med høyere makter og fikser et litt bedre vær enn vi har i dag til den kommende helgen. Jeg tipser godt til den som klarer å øke gradene noe, gi oss strålende solskinn og skyfri himmel fredag til søndag. Noen som er klar for oppgaven?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page