top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lukas får sagt det!

Noah gjør ett-eller-annet som Lukas mener han ikke får til, og han sier: «Noah, jeg er liten gutt skjønner du.» Jeg kan ikke dy meg, så jeg må si: «Jammen Lukas, du sa jo nettopp til mamma at du er så stor gutt?!», hvorpå han svarer: «Hmmm… Jeg skjønner ingenting jeg mamma.»

—————-

Lukas begynner å bli lei av middagsmaten, og bestemmer seg for at nok får være nok; «Mamma, det er så trangt i magen min. Takk for maten.»

—————-

Lukas synes nok det er litt småslitsomt at han både er stor gutt som har sluttet med bleie, begynt på stor gruppe i barnehagen (sammen med Noah) og er Linneas storebror, samtidig som han er liten gutt som koser seg med smokken sin, ikke klarer alt han vil og at han er Noahs lillebror. Typisk midt-i-mellom-syndrom, kanskje?

Jeg mistenker at det kommer flere gullkorn fra den munnrappe, lille karen vår… 🙂

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Bedtime stories

Jeg har akkurat brukt drøye 45 minutter på å fortelle godnatthistorier til våre to (noget overtrøtte) gutter. Det var først ett om verdens største troll, med verdens største nesebor (det kunne bo 20 o

Comments


bottom of page