top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Kom ut – kom frem!

Greit, nå er det på tide igjen. Jeg gjør dette med veldig ujevne mellomrom, men nysgjerrigheten min bygger seg opp og til slutt renner det over. Og da må jeg rett og slett spørre;

Hvem er du?

Du som leser denne bloggen, ja. Jeg ser jo at det legger seg til en ny følger i ny og ne (til høyre i margen på bloggen her), jeg får flere som abonnerer på det jeg skriver på Google Reader og jeg får stadig flere kommentarer. Jeg kan ikke si jeg har merket den helt store KK-effekten, men det betyr egentlig veldig lite for meg. Jeg trives godt med min lille blogg, med de fine folka som kommenterer og med de mange som kommer med ris, ros og konstruktive tilbakemeldinger – enten her på bloggen, på twitter, på facebook eller sprell levende i den ‘virkelige’ verden.

Jeg setter enormt pris på alle tilbakemeldingene jeg får! Ikke fordi dere sier så mange fine ting til meg, selv om det selvfølgelig er en deilig bonus!, men fordi dere gir respons. En respons på at dere har lest det jeg har skrevet. Dere skaper en dialog og dere ‘ser’ meg. Å være enig, uenig, glad i, ikke like – det er ikke så nøye, men jeg vet at noen har lest og noen har latt seg påvirke. Det gir en mening til det jeg driver med!

Og, bare så jeg har sagt det høyt (greit, skrevet det ned); Jeg får stadig høre at folk ikke ‘tør’ legge igjen kommentar fordi de ikke er noe flink til å skrive, ikke har noe spennende å si og den slags. For noe vrøvl, sludder og pølsevev! Man trenger da ikke ha noe spennende å si. Som nevnt over; Jeg blir glad bare for at du har lest! Jeg får stadig vekk høre via-via folk at hun og han og de leser bloggen min og så dere vet det; Her er alle er hjertelig velkomne! Ingen for stor, for liten, for kjedelig eller for spennende – si et lite pip og jeg skal ønske deg velkommen!

Så derfor, dere fine folka – cirka 150 stykker per dag i følge statistikken min, nå har jeg noen spørsmål til dere. Jeg kunne laget en fin liten poll / spørreundersøkelse til dette, men jeg har lyst til at dere skal få si akkurat det dere mener og jeg har såpass få lesere at selve statistikken ikke er så spennende. Derfor har jeg heller laget en liten spørsmålsrekke. Kopier gjerne disse spørsmålene inn i kommentarfeltet under og skriv dine svar ved siden av – bruk de som en slags mal, om du vil. Eller legg igjen en helt egenskrevet kommentar. Eller la vær. Uansett; Takk for at du leser!!!

Det jeg lurer på er;

  1. Hvem er du og hvordan havnet du på min blogg? Kjenner du meg privat, kjenner du meg via-via, fant du en link, googlet du noe?

  2. Blogger du selv, leser du andre blogger? Kom gjerne med tips til andre god blogger her!

  3. Cirka hvor ofte er du innom her? Ville du likt hyppigere innlegg fra meg? Eller kanskje færre?

  4. Om du ikke kommenterer til vanlig, hvorfor ikke? NB! Alle grunner er gyldige, selvfølgelig. Jeg er bare nysgjerrig!

  5. Hva liker du / liker du ikke ved bloggen? Er det noe du vil lese mer av, mindre av osv. Liker du designen på bloggen?

Sånn – jeg skal gi meg der. Om du ikke gidder svare på noe, på bare noen utvalgte spørsmål eller på noe helt annet, så er ikke det så nøye! Nå har jeg spurt, så får vi se om det er noen av dere som har lyst til å svare!

Ha en nydelig helg, skjønne lesere – uansett utfall av denne miniutspørringen!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page