top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Jeg er publisert!


Er det ikke det forfattere kaller det, at de blir publisert og endelig kan regne seg for ekte forfattere? Vel, forfatter er nok å ta grovt i, i mitt tilfelle, men i dag har jeg sett mine egne ord på trykk i alle fall – og det er så nære for min del, at det rett og slett er godt nok! Ja, jeg lurer på om det rett og slett automatisk fører til ett nytt medlem i hæren min, så kult synes jeg det er!

Om man skriver egen blogg, og for så vidt andres blogg også (som jeg gjør for Home&Cottage og OfficeTeam), så får man jo for så vidt ordene sine ‘på trykk’ til stadighet og kan få tilbakemeldinger fra øst og vest, noe som jeg for så vidt synes det er noe av det beste ved å skrive. Det at dere sier hva dere synes om det, deler deres mening, deltar i debatten og lar dere påvirke av mine ord! Da blir jeg glad og stolt langt inn i hjerterota!

Men; Uansett hvor glad jeg er i sosiale medier, internett, bloggen min og disse andre stedene jeg slipper til med mine skriblerier, så er det altså noe litt ekstra for meg å få se ordene mine på trykk. Sånn for evigheten, delt ut til alle som vil ha. Og nå har det altså skjedd!

Home&Cottage har vært så greie at de har latt meg få muligheten til å skrive for de også i deres kataloger! Første katalogen fikk jeg med lokalavisen min i dag og siden jeg ikke ventet den før i morgen eller fredag, ble jeg nesten litt satt ut av at den var der …så fort… Home&Cottage har fått mye skryt for disse katalogene sine, folk sparer på de og behandler de som om de er reneste interiørbladene, så det er klart det er litt småskummelt å skulle blande seg oppi det og bidra med mine egne ord.


Men det har jeg altså gjort, så nå håper jeg dere tar en titt – enten via link her hos meg eller aller helst ved at dere har fått den i posten selv, for det er jo noe eget med det å ha katalogen i hendene, og så håper jeg dere gir meg en tilbakemelding på hva dere synes! Positivt eller negativt, jeg tar det med meg – for jeg vil gjerne utvikle meg og bli bedre, så vær så ærlige dere bare klarer!

Håper dere koser dere med katalogen, det skal jeg gjøre akkurat nå!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page