top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Helgen for hyggelige gjensyn :)

De som kjenner meg, vet at jeg er en forholdsvis sosial person og liker å ha folk rundt meg (tidenes understatment!) – så da denne helgen var booket inn med besøk fredag, lørdag og søndag, da kunne jeg jo ikke annet enn å glede meg.



Lørdag bar turen til Skiptvet, Østfold for å besøke svigers og nyankomne tante June. Guttene synes alltid det er stas å dra ut på landet til farmor og farfar, og de gledet seg nok litt ekstra nå som også tante June endelig var hjemme igjen. Før vi dro avgårde, rakk vi en liten kosestund i sofaen med alle barna våre 🙂 Weird, «alle barna»… Vi har tre stykk! Jeeez, det har nok ikke gått opp for meg enda, får håpe det skjer snart. I alle fall; Barna som tilfeldigvis alle var kledd i fars favorittstil – 70-tallet, satt nogenlunde stille og vi fikk foreviget de.








Etter dette besøket, var det tid for litt middag på familien Valen-Utvik, litt leking ute på lekeplassen for mor og gutta, mens far og frøkna var inne og ryddet og koste seg 🙂 God arbeidsfordeling, synes nå jeg. Etterhvert fikk vi


Vel, vel – det var vår helg. Uken som nå ligger foran oss var uten avtaler i dag tidlig, men nå ser det ut til at uken inkluderer alt fra besøk av Marihøna, Tom og Tiriltoppen, tur til kontroll på Helsestasjonen, dugnad i barnehagen og ikke minst – besøk av bergenser-Hilde, så vi skal nok få tiden til å gå 🙂 Jeg skjønner meg ikke på folk som kjeder seg hjemme i barseltiden… hehe

Nå tror jeg rett og slett jeg skal sette meg i sola med en kaffekopp og godt lesestoff, og se om jeg får til en time med slik aktivitet, før den lille frøkna våkner og vil ha litt kos og mat igjen. Zo long!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page