top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Gratulerer til Nesoddens store sønn!


Vi er fornøyd med å være Nesoddinger om dagen!

Alexander Rybak har virkelig satt vårt lille tettsted på kartet, for ikke å snakke om at han har satt Norge på Eurovisionkartet. Flinke, sjarmerende og fiolinspillende Alexander! Guttene våre klarte ikke holde seg våkne til avstemingen var ferdig, men Noah var stor gutt og fikk i det minste med seg at Alexander sang. Det var to fornøyde gutter som våknet opp til nyheten om knusende seier!

I dag skal visstnok Alexander feires på det lokale samfunnshuset her ute på Nesodden og det tror jeg nok er en ting guttene har veldig lyst til å få med seg. Kanskje vi skal lage noen plakater og dra bort og gratulere Alexander personlig? Velkomsten han fikk på Gardermoen i går var jo virkelig en superstjerne verdig, så vi får satse på at vi får til noe tilsvarende på Samfunnshuset.

Det beste av det beste er at Nesodden kommune i år har et kulturarrangment over flere dager, kalt Kulturisten, og i år har de naturligvis booket inn Alexander. Det blir en utekonsert på en fantastisk strand vi har her på Nesodden og vi har kjøpt billetter! Om noen av dere har lyst på en tur ut og se hvordan vi har det, så anbefales virkelig denne anledningen – 9. juni! 240 kr for familiebillett (2 voksne, 2 barn) synes jeg ikke er så dyrt heller. Datoen er som nevnt 9. juni, så da er vi nok flyttet inn i hus og har plass til overnattingsgjester også. Hjertelig velkommen!

Men først; Alexander må ønskes velkommen tilbake til halvøya vår!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page