top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Gjestebok er spennende

…forhåpentligvis 🙂 Har nå fått lagt til en gjestebok for denne bloggen vår, og forhåpentligvis får vi mange koselige hilsner fra dere der, samt til og med litt ris og ros? Kommentarer på innlegg eller krav om mer skriblerier …eller rett og slett mindre? hehe Alt er lov, og alle innlegg blir satt pris på!

By the way, så har jeg hatt en oppfølging hos jordmor i dag, som kunne konstantere at alt så ut til å være i henhold til «planen» – og jeg rett og slett måtte få hjernen til å skjønne at jeg var gravid og at det snart skulle «ploppe» ut en baby som skal bo hjemme hos oss… Skremmende greier egentlig. Følte meg megaklar med Noah, normalklar med Lukas og antiklar med denne lille snuppa. Glemmer jo fortsatt at jeg er gravid til tider, og får litt delirium av å tenke på at jeg skal trille på en babyvogn, bytte babybleier og putte en baby inn i babyklær …i nær, nær fremtid. Men, men – sjokket går forhåpentligvis over når jeg ser det lille nurket 🙂

Neste stopp på agendaen er nå at jeg skal til ultralyd på Ullevål på mandag for å sjekke hvilket leie babyen ligger i, hode- eller seteleie, men jordmoren min trodde det var hodeleie, så da satser vi på at hun har rett. Ellers blir det keiserinne på oss, men det er jo for så vidt greit det også. Hadde et fint keisersnitt med Noah, men likte også følelsen av å være «urkvinne» med en kropp som ordnet opp da jeg fødte Lukas. Anyways, time will show…

Nå er det koping foran tv’n som gjelder…

PS: Jordmoren trodde nok kanskje denne babyen kom ut før termin, særlig siden jeg var så aktiv. Kan kanskje henge sammen med at jeg «glemmer» at jeg er gravid og tror jeg kan sprette (eh…) som jeg tidligere har gjort…?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page