top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Forretningsutvikling og fredag

Mitt lille VU, mitt kjære firma, går så det suser for tiden og jeg forsøker å henge med så godt jeg kan. Jeg får fortsatt henvendelser fra venner og bekjente som har tips til meg om bedrifter jeg bør møte og som jeg forhåpentligvis kan hjelpe. Og bare så det er sagt; Jeg er uendelig takknemlig for at dere tenker på meg og anbefaler meg til deres nettverk!

Kontoret mitt er flyttet til Waynes Coffee på Solli plass i dag – strålende med trådløst nett og fri tilgang på god kaffe!

Jeg befinner meg faktisk i den posisjonen akkurat nå, at jeg må begynne å tenke på om jeg trenger mer arbeidskraft inn i VU. Det kan løses på mange måter og foreløpig er jeg kun på tenkestadiet. Men hovedårsaken til at jeg nå vurderer dette, er med bakgrunn i at jeg nå har fått de kundene jeg har, så har jeg behov for å innfri forventningene de har til meg og til hva jeg skal gjøre for de i sosiale medier. Jeg tror det er mye viktigere å sørge for at de kundene jeg har per i dag, får resultater og oppnår det de ønsker – fremfor at jeg løper rundt i markedet og sikrer meg enda flere kunder å jobbe med. Forventninger må innfris, ellers blir firmaene skuffet og en skuffet bedriftsleder er ikke en god referansecase å ta med seg videre. Det er derfor viktig for meg å sørge for at alle kundene får det de fortjener og det som er nødvendig for at de skal lykkes – og derfor vurderer jeg nå, etter 6 måneder i drift, å utvide lille VU. En helt vanvittig tanke…

EkteMannen overrasket med blomster til sin fru i går – for å feire at lille VU går så det suser!

Dagen i dag er spekket med gjøremål og oppgaver. Jeg hadde i utgangspunktet møter med to kunder i hovedstaden i dag, men en siste kunde hadde et prekært behov for møte og jeg forsøker nå å få presset det inn. Foreløpig sitter jeg og venter på en av de siste kundene jeg har underskrevet kontrakt om samarbeid med, Norvital, for å legge en plan over hvordan vi ønsker å gjøre tingene fremover. Noe av det jeg liker aller best med det jeg driver med, er å lære mer inngående om ting jeg ikke utgangspunktet ikke vet spesielt mye om. Med OfficeTeam lærer jeg om IT-bransjen, med Home&Cottage lærer jeg om å drive butikker og med Norvital forventer jeg å lære mye om ernæring, kosthod, vitaminer og hvordan kroppen fungerer. Jeg gleder meg til å sette igang!

Igjen medfører mine møter at eldstemann med sommerferie, får spennende opplevelser i dagen sin; han er nemlig lånt ut til verdens skjønneste familie og skal kose seg med sol, sommer og fine folk hele dagen. Etterhvert skal resten av oss også dit og da er det fredag, sol, grilling, skravling og avslapning som står på programmet! Denne helgen har vi ingen store arrangement vi skal på, men vi har en sosial helg med besøk hit og dit. Det skal bli helt vidunderlig!

Ønsker deg og dine også en strålende helg – håper du får nydt den med de du holder nær og kjær!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page