top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Forberedelser er halve gleden

I kveld er det duket for andre året med Halloween-feiring for våre venner og familie, altså; dette året kan vi kalle det en tradisjon!

Vi har gleder oss og handlet inn effekter på -nille og planlagt i det små – men det er først i dag, på denne nydelige søndagen, at vi går fra planlegging til handling;

Vi har laget gresskarmonster med blodig tunge, vi har samlet skumle og mosegrodde greiner fra skogen og lagd skrekkinngytende hage og vi er straks igang med muffinsbaking og heksefingretrilling.

Forberedelsene er virkelig halve gleden – men det blir helt klart veldig gøy å få små hekser, spøkelser og de skumleste av de alle; voksne utkledd som foreldre (er ikke for utkledningstvang ettersom jeg ikke liker å kle meg ut selv) på besøk!

Vi serverer det de forskjellige måtte ha lyst til å ha med seg til felles tapasbord, litt salat og brød ved siden av – og det synes jeg er veldig enkelt, greit og skalerbart; da er det aldri utfordrende om flere skulle få lyst til å slenge seg med – alltid plass og mat nok til alle!

I kveld blir vi nok ca 40 stykker med smått og stort – og vi gleder oss til å få alle i hus, skravle og skremme litt (vi har dedikert nederste etasjen til å være skrekkens kabinett!), spise og kos oss!

Det kommer nytt innlegg med bilder fra festen, av pynt, kaker og skumle mennesker – men nå er det over til baking og de siste forberedelsene.

Happy Halloween alle sammen!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page