top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En veldig forsinket sommerhilsen fra Noah


Noah har nå begynt i barnehage, fått nytt soverom med stor (voksen-)seng og skal snart bli storebror til bittelille i magen. Han har blitt flink til å snakke, setter sammen to og tre ord til «setninger» og har generelt blitt en veldig stor gutt nå. Bare se på bilde (som er tatt i sommer) 🙂

Vi er veldig spent på hvordan Noah vil takle å bli storebror, men han har jo «øvd» ganske mye med sin skjønne kusine Amalie (over 6 mnd), samt at han har vært mye med andre barn og babyer i det siste – så vi håper at han blir verdens beste storebror! Han er veldig glad i å kose med de små, vil gjerne holde, ha på fanget, ligge oppå og gi de biter av maten sin. Sånn sett ser vi selvfølgelig noen utfordringer i tiden fremover… Er vel ikke så bra å dytte i nyfødte rosiner, kjeks og brødskiver, men, men – vi får følge godt med, og forhåpentligvis unngå de skumle episodene.

Uansett – vi får vel ønske dere alle en Riktig God Høst, håper dere har hatt en like fin sommer som vi har hatt, og at dere får en koselig, fargerik og spennende høst i månedene som kommer!

Høstklemmer fra Noah – Astrid & Glenn –

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page