top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En uke til termin…

Nedtellingen er i gang! Med en uke til termin kan ting virkelig sette igang når som helst – men jeg må innrømme at jeg ikke akkurat er helt mentalt forberedt på det… Har aldri opplevd at en fødsel har satt igang før, siden det ble planlagt keisersnitt med Noah – så jeg ser lettere for meg at jeg går 2 uker over tiden, at de må sette alt igang eller at det blir keisersnitt på nytt. Hadde nok blitt litt sjokka hvis vannet plutselig hadde gått, eller at jeg hadde våknet med rier en natt i snarlig fremtid, ja. Men, men… I følge mine 2 (!!) jordmødre, så kommer jeg til å føde i løpet av en uke, og ikke trenge min oppfølgingstime hos de tirsdag neste uke. Ingen som vet… 🙂 Er virkelig spent på hva dette egentlig er. Gleder meg litt til å skjønne hva rier er, selv om alle sier at det er helt jævlig, og at det er en smerte man ikke kan forestille seg – og som man aldri ville trodd man tålte. Merker at fokuset mitt ligger veldig på selve fødselen nå, på at ting setter igang – og ikke så mye tankevirksomhet på at jeg håper at Lukas er frisk og rask, og alt går bra med han. Man kan kanskje ikke tenke for mye på alt som kan gå galt heller, uten å bli fullstendig gal…

Ellers er vel de aller fleste forberedelsene gjort nå. Har fått vogge i hus, litt ekstra klær (arver jo mye stæsj fra Noah), hvetebaksten fra svigers har fylt fryseren (TAKK svigers!!!), kjøkkenskapene er ryddet, samme med klesskapene (hvorfor ser jeg på det som en MÅ-gjøres-nå!-oppgave før en ny baby kommer i hus? Tviler på Lukas bryr seg mye om hverken kjøkken- eller klesskapene våre…), vogna står klar og avtale er gjort med passing av Noah og kjøring av meg til sykehuset (vi er heldige som har Jannicke og Esben i nærmeste blokk). Eneste som mangler er kanskje de mentale forberedelsene… Skjønne at any time soon så kan det «dukke opp» en ny, liten krabat her – merker at jeg ikke er helt klar der. Håper bare alt faller på plass når han kommer ut og vi får blitt kjent med han. Det gjør det sikkert… Akkurat nå skjønner jeg ikke helt hvordan vi skal bli like oppslukt og glad i ett nytt vesen, som vi er i Noah. Men, det er vel alle foreldres store spørsmål, før nr 2 og 3 og så videre dukker opp…

Nei, nå får jeg se og få gjort noe her. Har fortsatt mye småplukk som skal gjøres… Kjøleskap som skal vaskes, vogge som skal res opp i, gulv som skal støvsuges 😉 Jeg har en busy hverdag kan dere skjønne!

Ha en strålende onsdag everyone 🙂 Her stråler sola, og det er DIGG!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page