top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En produktiv helg


I dag har vi benyttet en av våre kanskje siste muligheter til å dra på familiekinobesøk med gutta våre. Blir nok ikke like enkelt å få med alle sammen etterhvert som vi også får lille snuppeline å ta hensyn til. Derfor prioriterte vi i dag «Horton redder en Hvem» etterfulgt av pizzabesøk på Dollys. Og i tilegg fikk vi lurt med våre gode naboer, Solan og Elliot (med foreldre), så da var det jo bare nødt til å bli bra – og det ble det! Gutta storkoste seg med snop til en kjempeartig film, spiste tre tygger med pizza og oppholdt seg resten av tiden på Dollys lekerom – og var storfornøyd med ballongen de fikk da vi gikk.

Her får dere se noen bilder tatt med mitt mobilkamera, rett før vi drar avgårde på dagens utflukt. Gutta elsker å bli kledd i like klær, og i dag matchet vi de omtrent fra topp til tå. Selvfølgelig måtte hundene deres være med… 🙂

Og en liten digresjon ifm guttas

hunder; Begge må ha hundene i senga når de skal sove, og de er veldig knyttet til disse. Rett før vi skulle dra til byen i dag og de skulle ha med seg hundene, så mistet Lukas sin på gulvet, uten å merke det. Jeg reagerte sporenstreks (for en oppmerksom mor!), og sa: «Lukas, nå mistet du vova din.» Hvorpå min lille 2-åring svarer med en litt belærende tone: «Mamma, kan du ikke si ‘hund’?»

….huff da….. 😉 Jaja, HUNDEN ble med i alle fall!


For de av dere som er veldig spent på hvordan det går med utviklingen av The List (se bildet til venstre, henger i gangen til spott og spe), så kan jeg herved glede dere med at vi fikk brukt lørdagen fra morningen av til kl 2 på natten (!!) til å jobbe som gærninger. Noah var flink gutt, engasjerte og underholdt sin lillebror, far sto på hodet i boder, flyttet og skrudde møbler, mens mor tok finishing touches og sjefsavgjørelser hele tiden ift hva som skulle kastes, gis bort og beholdes. Vi har nå faktisk både på plass sengekurven til snuppeline, vogna vi skal bruke har nå 4 hjul og vi har kommode med god plass til hennes klær. Har til og med plass til stellekommode på badet og smokkene hennes er kokt 🙂 I tillegg har søster Marianne tatt med seg bilsetet vårt fra Nesodden, så nå er det mange ting vi kan krysse av på lista vår. Og hvor DIGG er ikke akkurat det? Jeg elsker lister neste like høyt som jeg liker å kunne krysse av på lister… 🙂 Nå ser det faktisk ut som vi kan komme i mål – men det er jo ikke mindre enn akkurat på tide, synes jeg… Særlig siden jeg i dag er akkurat 37 på vei. Mao, nå kan det skje anytime……. Gulp!

That’s all folks! I morgen skal jeg snuse på hodet til Tiriltoppen min igjen – og hva er vel en bedre start på uken enn litt god babylukt? 😉 Natti natt!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page