top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

En forsiktig tilvending

Jeg synes vinteren er lur i år, vinteren har valgt en god strategi.I går kveld overrasket han selv metrologene som akkurat hadde avlyst snøfall på Østlandet, med å lave ned utover kvelden. For oss som ikke engang er metrologer, var det ikke bare overraskende, men irriterende overraskende. Og jeg tok det hele og fulle ansvaret for snøfallet; jeg hadde tross alt laget meg en stor kopp julete. Ingenting roper på vinteren mer enn julete.

Så viser det seg altså at vinteren hadde en plan, en god strategi som er nøye utvalgt.

Først overraskende snøfall i går kveld, for så å varte opp med deilig vårvær i dag. Godt og varmt, strålende solskinn – og jeg skal banne på at jeg kunne se noe spire i blomsterbedene i hagen.

Vakrere kan det ikke gjøres; et hint om hva vi har i vente, med lovnad om noe vakrere og varmere enda litt lenger fremme.


Og nå som bilen har fått vinterskoene på, helgen står for døren og metrologene varsler om enda flere strålende dager foran oss, så er det bare å ønske alle;

GOD HELG!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page