top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Businessen er igang!


2010 kommer til å bli et spennende år, det kjenner jeg på meg!

Jeg har enormt med sommerfuglene i magen ved oppstarten til dette året her, men det er klart at mange av de kan fly sin vei, dø hen eller ikke være så sprudlende og morsomme som først antatt. Likevel; Jeg overbevist om at noen, kanskje til og med mange, av de gir de aller beste og mest utfordrende opplevelsene jeg har hatt på lenge i løpet av dette året. Lærerike opplevelser, dyrkjøpte erfaringer, solskinnshistorier og bratte læringskurver – bring it on!

Tross alt; Dette er året hvor jeg skal starte mitt eget firma! For meg er det temmelig utrolig, men likevel sant. Og apropos når sant skal sies, så er jeg faktisk allerede igang. Den observante leser ser at jeg har lagt til en liten ‘informasjonsboks’ øverst i høyre marg på bloggen – hvor jeg forteller litt om hvilke kunder jeg jobber med. Dialogen med disse to firmaene, Home & Cottage og OfficeTeam, har kommet i stand på litt ‘utradisjonelt’ vis – gjennom innstendig masing fra min side mot H&C og gjennom nettverk ift OfficeTeam. Foreløpig har jeg mer enn nok med å ha fullt fokus på å etablerer noen rutiner, lære og prøve ut i forbindelse med disse to kundene – i tillegg til at min tidligere arbeidsplass, Temp-Team, muligens ønsker meg tilbake fra nyåret en gang. Det skal likevel ikke stikkes under noen stol at jeg gjerne ønsker meg flere kunder for tilsvarende oppgaver. Evt å jobbe mer for disse kundene. Faktisk, så lenge jeg får jobbe med akkurat dette her – sosiale medier, kommuniksjon, dialog, relasjonsbygging – så tror jeg at jeg blir veldig, veldig godt fornøyd.


Og som nevnt – jeg er godt igang!

Jeg har etablert en egen Facebookside for Home&Cottage og den siden har allerede 177 tilhengere. På bare en knapp uke! Vi har egen Twitterprofil med nesten hundre følgere og jeg har så vidt sendt ut noen spørsmål til disse følgerene og fått noen få, men interessante svar. Og det morsomste av alt; Jeg har fått laget en blogg for Home&Cottage – og den får allerede helt ok med visninger, men viktigst av alt; Den får allerede flere kommentarer enn denne lille, private bloggen min! Helt nydelig!

Interiørbloggerene er virkelig en gjeng med inspirerende, imøtekommende og reflekterte folk! Mottakelsen denne bedriftbloggen har fått er virkelig overvelmende. Foreløpig skriver kun folk at de synes det er bra at Home&Cottage melder seg inn i den sosiale medieverden og at de gleder seg til fortsettelsen. Med et sånt utgangspunkt, så er det vel ikke rart at det er gøy å jobbe med dette?

Det er mye å holde styr på, det finnes så uendelig mange muligheter for å utvikle dette videre, så det gjelder å sile ut hvilke jeg tror er viktigst å satse på først. Det i seg selv er strengt tatt en luksusutfordring; Markedet er så enormt, mulighetene så mange – så det som begrenser er kun tid.

Så – nå er tiden inne. Nå må jeg bestemme meg for hva mitt lille enkeltmannsforetak skal hete. Jeg har enda ikke fått et navnforslag som jeg har falt 100% for, så det kan hende jeg kun benytter meg av navnet mitt eller noe i den duren og så får vi heller se hva jeg skal finne på når jeg skal booke meg et domene. Forslag mottas fortsatt med stor takk (og en premie, om jeg faktisk velger ut ditt forslag!).

Jeg må registrere meg hos de riktige etatene, ta kontakt med NAV og Narviktelefonene og generelt følge min egen oppsummerte liste over lure tips man burde gjøre ved oppstart av en bedrift. Jeg må spare på alle kvitteringer og jeg må huske å betale skatt. Jeg må finne ut hva jeg skal gjøre når jeg faktisk skal sende ut min første faktura til disse to fine, gode kundene mine…

Gode, fine utfordringer og jeg gleder meg til de alle sammen!

PS: Jeg setter enormt stor pris på alle venner, både facebookvenner, bloggvenner og ellers alle andre, som følger mine skriblerier videre inn i denne nye ‘profesjonelle’ verden. Alle nye følgere, nye tilhengere og alle som legger igjen kommentarer – for ikke å snakke om alle som inviterer sine venner igjen og sprer det glade budskap — en stor og varm takk sendes ut til hver og en av dere!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page