top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Takk bloggen!


De fine folka i Colt PR arrangerer på vegne av Paradox film førpremiere på barnefilmen «Knerten» for mamma- og pappabloggere – og jeg er så heldig at jeg har fått billetter! Fredag kveld har jeg derfor tenkt til å ta med meg eldstegutten Noah, samt de skjønne vennene våre Laila og hennes Emelie, og gå på Frogner kino for å se på film!

Vi liker å gå på kino med barna og har nok blitt «skjemt bort» av store, amerikanske blockbuster filmer og enorme Disney-produksjonene. Disse filmene er omtrent like mye rettet mot voksne som de er for barna, så på disse filmene koser vi oss like mye, både små og store. Når vi da ser norske / skandinaviske filmer, som f.eks. «Gubben og Katten«, så må jeg innrømme at jeg ikke klarer å bli like engasjert. Ungene koser seg og det er selvfølgelig det absolutt viktigste, men likevel; Det er jo gøy når vi voksne kan flire litt også.

Og det er derfor jeg har hatt så store forventninger til filmen «Knerten»; Jeg mistenker at vi kommer til å flire og kose oss like mye, både små og store. Det er fin historie, det er en av Anne-Cath. Vestlys klassikere (noe som er kvalitet i seg selv), det er en spennende regissør og, ja, så er det jo det at Pernille Sørensen spiller mammaen til Lillebror da. Jeg virkelig digger Pernille og tror hun er et absolutt funn i skuespillersammenheng.

Vi gleder oss masse alle fire i alle fall og storebror Noah har allerede bestilt en ny runde på filmen, for han er sikker på at han kommer til å like den, og da skal Ekte Mann og lillebror også få være med!

————

Men folkens, nå må jeg rett og slett svinge meg rundt her. Nå er det nemlig tid for å gjøre seg klar for en tur inn til hovedstaden. Jeg skal ha en liten prat med et spennende firma som heter Loop, angående en mulig jobb. Og bare se her;


LOOP er en stiftelse med hovedoppgave å være en pådriver og koordinator for kommunikasjonen om kildesortering og gjenvinning i Norge. I praksis betyr dette å…
  1. informere og motivere forbrukere, næringsliv og andre virksomheter om hvorfor og hvordan man kildesorterer

  2. gjøre informasjon om kildesortering lett tilgjengelig for alle

  3. koordinere lokale og nasjonale kommunikasjonstiltak

  4. måle og evaluere effekten av disse aktivitetene

En kommunikasjonsjobb, folkens! Jeg vet ikke så veldig mye om jobben enda og derfor gleder jeg meg til å få tatt en prat med de og sett på mulighetene for at våre behov matcher; Mitt behov for en sunn økonomi i vår familie og mitt behov for faglige utfordringer innenfor skriveyrker og sosiale medier, samt deres behov til å få dekket ulike arbeidsoppgaver, møtt kunders behov, hva vet jeg. Spennende blir det uansett og jeg gleder meg!

Så takk bloggen, takk kjære dere som leser bloggen og takk til dere som leser mine tvitringer. Det er nemlig på grunn av dette at jeg har kommet i kontakt med dette selskapet. En som følger mine tvitringer har tipset sin sjef, som dermed tok kontakt med meg. Så aller mest, takk til deg Thomas! Nå får vi bare krysse fingre og tær for at jeg ikke gjør skam på Thomas og ikke minst; gjør skam på det å bruke sosiale medier som kilde til rekruttering.

Fingers crossed, folkens!

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page