top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Lesesirkelen har sett dagens lys!

…eller egentlig kveldens mulm og mørke. I går kveld var nemlig en del av mine venninner invitert til å bli med i en helt nystartet Lesesirkel. Jeg fikk ideen til dette etter å ha lest boken med nettopp tittelen ‘Lesesirkelen’ av Elizabeth Noble, og må si jeg har fått overveldende bra respons på mitt forslag. Vi er godt over 20 stykker som har lyst til å være med i en eller annen grad, og jeg ser for meg at vi ender opp med en liten kjerne av jenter som møtes hver gang, og så har vi støttemedlemer, medlemmer bare på internett og medlemmer som kommer på møter en gang i mellom. 


Benedikte, Tanja, Caroline, Pia, Marianne, Bente og Sissel var kveldens skjønne gjester. 

For de som vil vite hva vi har tenkt til å lese, så kommer den foreløpige listen her: 


  1. Jon Fosse, «Det er Ales»

  2. Atle Hermansen, «Vikariatet»

  3. Marisha Pessl, «Utvalgte emner i katastrofefysikk»

  4. Yann Martel, «Life of Pi»

  5. Khaled Hosseini, «Tusen strålende soler»

  6. Line Baugstø, «Dødvinkel»

  7. Carl Frode Tiller, «Innsirkling»

  8. Jette A. Kaarsbøl, «Den lukkede bok»

  9. Rohinton Mistry, «Balansekunst»

Vi begynner øverst og jobber oss nedover måned for måned. Blir spennende å se hvordan dette utvikler seg, hvor mange som møter opp og selvfølgelig; Hvordan disse bøkene er.

Og for at ikke lesesirkelen vår skal fremstå som ekstremt kjedelig og strebete; Alt dreier seg selvfølgelig ikke om bøker! Det blir alltid tid til sladring, god mat og godt drikke – absolutt en vel så viktig del av kvelden, vil jeg si. Til i går gikk jeg litt amok i vestkantens gode delikatessebutikker, og det ble endel tapasinspirerte retter, litt ost & kjeks og grønnsaker og dipp. Vi får se hva som frister til neste møte…

Jeg gleder meg til muligheten til å treffe mange av mine gode venninner på en forholdsmessig regelmessig basis og til å se hvordan denne lesesirkelen utvikler seg! Vel lest, folkens!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page