top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Ibsens ripsbuskser og andre buskevekster


Av ripsen håper jeg å kunne få laget både syltetøy, gele og å fryse hele bær (til smoothies og slikt), men vi får se om jeg får lært meg det først – det ryktes om at bloggeren Lisbethsinlilleverden har god peiling så jeg skal nok få fisket ut noen tips fra henne.

Ellers denne helgen så prøver jeg meg som 4-barnsmor ved at vi har lånt kusine Amalie siden foreldrene skulle på tur. Vi koser oss masse sammen og har fått tid til både sykkeltur, bassengbading, se på film, spise is, lage pannekaker og masse annet moro …men det gjør jo også at jeg ikke har veldig mye tid til blogging. Så det får komme senere.

I tillegg har min gode venninne AK booket seg inn på gjesterommet vårt denne helgen, så med både sommerhotell og barnepass, så går det ganske så i ett. Men som sagt; Vi storkoser oss!

Alle tips og råd ift morsomme ting vi kan gjøre med rips (solbær, plommer, epler eller pærer) tas i mot med stor takk i kommentarfeltet!

Nå tror jeg 4-barnsmora skal lage muffins med alle barna – så får jeg øvd på å lage skikkelig god (og ikke minst fin!) frosting på toppen. Det aner meg at Lisbethsinlilleverden har noen tips til den slags også…

Kos dere i regnet!

8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page