top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

God påske!


Til tross for pakking av alt utenom det vi står og går i (sånn cirka), har jeg klart å få noen blomster i hus. Greit nok at vi ikke får feire påske i nærheten av på samme måte som vanlig, men litt vårlig inspirasjon må vi kunne ha stående.


Jeg tok i bruk en vannkanne fra IKEA og et gammelt sinkspann arvet etter Ekte Mannens far – og vips så hadde jeg to vaser likevel. Ikke er de i glass heller, så de trengs ikke pakkes ned med det aller dyrbareste i merkekategorien «Überforsiktig!», så jeg har tro å at de faktisk kan få stå noen dager til før de trengs pakkes ned.

Akkurat nå er guttene levert på Aker Brygge for litt skateaction sammen med tante Jannicke og onkel Esben. Det tilsier noen timer med supereffektiv pakking for vår del. Eller det vil si, Ekte Mannen er supereffektiv på pakkefronten. Jeg er også forholdsvis effektiv, men mer på administrering av alle annonsene våre på Finn.no og på fôring av en aktiv prinsesse.


Etter enda mer pakking her, starter påsken sånn på ordentlig for vår del. Startskuddet går i forbindelse med at de fine, fine folka søster Marianne og hennes gammel-Tom har invitert hele Valen-klanen på påskelammemiddag i heimen sin. Normalt en tradisjon mine foreldre pleier å ha, men siden både de og vi er midt i flytting, så Marianne sitt snitt til å ta vare på tradisjonen. Og gudskjelov for det! Som nevnt er det ganske stusselig med påskefølelse her hos oss, så da er det koselig at vi kan komme til andre som ikke har alt de eier i pappesker og som spiser ikke av plastikkservise fra IKEA – fordi alt annet er pakket ned.


Eneste andre vi har planlagt for denne påsken, er å følge med på om påskeharen kommer en tur til oss for å gjemme noen egg til barna. Noah er litt bekymret for om påskeharen kanskje tror vi har flyttet allerede og ikke kommer til å komme med egg til oss og han er også ganske i stuss for hvordan påskeharen skal klare å komme inn i leiligheten, siden vi sover med dører og vinduer lukket. Men den som venter til lørdags morgen, får se…


Heldige som barna er, hadde de besøk av sin helt egen påskehare allerede på tirsdag. Denne påskeharen tror jeg må være verdens snilleste dame, hun kommenterer ofte her på bloggen under det meget beskrivende navnet Crazy-Cat-Lady og hun er en av ungenes aller største helter. Ikke bare hadde hun med seg påskeegg, men det lå mye omtanke i hva hun har fyllt disse eggene med også; Selvfølgelig en god del godis, men også hunder (guttene elsker hunder og kan ikke få nok!), lommelykter og ikke minst; Tannbørster og tannkrem. Er ikke det omsorg, så vet ikke jeg.

Så – det blir definitivt en anderledes påske for oss i år, men jeg tror den blir fin likevel. God påske alle sammen! Håper dere nyter fine dager med fine mennesker og tar vare på dere selv og hverandre!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page