Astrid Valen-Utvik

20. okt. 20092 min

Sanselig

Som småbarnsforeldre ser vi at vi stort sett handler på de store shoppingsentrene. Det er nok ikke der de feteste motebutikkene ligger og man er sikker ganske kjerring og traus for å like de store sentrene, men det gjør jeg altså. Mann og barn også, faktisk. Det at det er praktisk, samler alt på ett sted og dermed blir effektivt og det har alt man trenger for plutselige ‘kriser’, gjør at de store kjøpesentrene er og blir min gode venn.

Jeg kunne virkelig skrevet en lang ønskeliste med ting fra denne butikken. Lampen til å ha på skatollet mitt, den enorme kandelaberen, den nydelige stolen, stoffer, stearinlys og drøssevis med kopper. Men, virkelig trenger jeg alt dette? Selvfølgelig ikke. Derfor er det så fint at man har lov til å titte, kanskje kjøpe med seg noe bittesmått og billig, for så fortsette og drømme seg bort og lage ønskelisten lengre og lengre og lengre… Det er jo snart jul, er det ikke det da?

Forresten så må jeg få skryte litt av de utrolig hyggelige jentene som jobber der også! Hyggelig og flinke, vil jeg si, for eksempelvis har en av de et stort talent innenfor det å male bilder, så mye av det hun lager er også til salgs der (og passer merkelig nok helt perfekt inn hos oss. Det var den ønskelisten da…). Tror de er utdannede interiørarkitekter/-designere alle som en og det merkes synes jeg. Alltid blide, hjelpsomme og med god smak. Slikt likes!

Så folkens, er dere i Akershus, men ikke tar turen til våre to interiørbutikker her ute på Nesodden, så sving innom Ski. Det kan bli dyrt, men det blir garantert veldig, veldig hyggelig!

Har du noen interiørbutikker du liker litt ekstra godt og som du vil anbefale andre å ta en titt innom? Eller kanskje du vil ha den helt for deg selv? Jeg vil gjerne høre!

    20
    0