top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vil du også ha egen blog?

Fikk akkurat et spørsmål om hvordan man får sin egen blog, og tenkte at det kunne være flere som lurte på det samme, så jeg svarer her i «plenum», jeg…

christina said… hei brukerstøtte… hvordan kan jeg få min egen blogg? jeg vil ha jeg også.. By the way, veldig imponert over så flinke du er (dere er). Klems fra christina 12 september, 2005 23:08 Astrid, Glenn og Noah said… Hei Christina (G.B., sant?) Det er veldig lett å få sin egen blog – man bare går inn på http://www.blogger.com, og følger prosessen derfra. Registrerer en konto, velger mal og gjør de små endringene du ønsker på siden. Så er det bare å legge ut små historier eller dagboknotater 🙂 Hyl ut når du har gjort det (det tar bare minutter), så skal jeg linke til din fra vår side!

Klem, //Astrid

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page