top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vidunderlig lørdag

Dette er vår siste dag i Mosjøen. Klokken 01:40 skal vi stå klare på perrongen med en (forhåpentligvis) sovende niese i vogna og kaste oss på nattoget som kommer fra Bodø. I Trondheim bytter vi til dagtog til Oslo og i morgen ettermiddag er vi igjen blant folk som (stort sett) ikke snakker bløt, varm og god nordlandsdialekt.


Siden vi skal ta toget så sent, betyr det at vi har en hel deilig lørdag foran oss og den skal vi utnytte på best mulig måte. Det er strålende vær, så vi tar oss en bytur for å ta en titt på Sjøgata, sitte på kafe og spise wienerbrød (som vi gjorde da vi var små og var på besøk hos mormor) og suge til oss nordnorske inntrykk. Vi håper på å få møtt mest mulig familie, forhåpentligvis kose litt på fineste nordlandsfetteren vår, og helst en tante og en onkel og enda noen til. At det er 16 år siden sist jeg var nordpå er en skam og det skal ikke bli 16 år til neste gang – til det er dette alt for koselig, nært, godt og givende!


Håper dere alle har en fin lørdag foran dere, fyllt med akkurat det du og dine trenger for å få fyllt opp kvoten med gode lykkeøyeblikk!

2 visninger0 kommentarer

Komentarze


bottom of page