top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vi elsker besøk!


Vi har stadig vekk venner og familie innom hos oss, eller vi er på besøk hos de. Jaja, det siste er selvfølgelig sjeldnere egentlig – siden legging av 2 små barn ofte gjør det mest hensiktsmessig å være hos oss (Hører du Marianne? Bare vent til du får egne barn – hehe!). Men uansett, vi er så heldige at vi har mye familie og gode venner i umiddelbar nærhet. Og dette har nok vært med på å gjøre Noah så sosial som han har blitt. Det ble faktisk kommentert på 2årskontrollen på Helsestasjonen, at han var en lite sjenert, veldig sosial kar, så hun lurte på om vi var mye sammen med andre, hadde mye besøk… 🙂

I helgen som var bodde tante June hos oss – og Noah var i storform! Tante June har vært hos oss veldig mye i Noahs oppvekst, og vi gleder oss allerede til uke 8 kommer, for da har hun vinterferie – og den pleier hun å tilbringe hos oss.

Vi fikk også et besøk av tante Jannicke og onkel Esben, også to av Noahs favorittpersoner! Må jo si at særlig ‘onkel Essem’ er Helten med stor H. Han kan ligge på gulvet på rommet til Noah og leke med han i evigheter – og det er klart man får heltestatus av sånt. Vi prøver å lokke Esben ut til en kaffekopp og litt voksensnakk i stua av og til, men han blir ofte liggende og leke med Noah. Mistenker derfor at han har litt glede av å gå tilbake i barndommen og få bygge Lego, kjøre lastebil og mekke motorsykkelen til Noah. Vi gleder oss veldig til å se hva som skjer når Lukas kommer i lekealder. Kanskje han oppfyller tante Jannickes største drøm – og blir en rolig kosegutt som elsker å sitte på fanget og plundre? Jeg har mine tvil, kjære søster! 😉 PS: Esben jobber som fotograf og er dritflink. Vil du se noe av hans arbeid, ta en titt her: http://www.kreativtforum.no/sw15124.asp – han var månedens fotograf på Kreativt Forum.

I kveld kommer tante Marianne på besøk – som hun pleier å gjøre på tirsdager. Hennes kjære Tom er på reisejobb i Tønsberg og er bare hjemme torsdag – mandag, så da blir Marianne litt mer sosial mandag – torsdag 🙂 En fordel for oss… Bare å lokke med en litt god middag, og vips – hun er på plass! Vi fikk forresten verdens kuleste og beste julegave av Marianne og Tom; Billetter til konsert med National Bank – INKLUDERT barnevakt! Det er i slutten av mars, rundt da Glenn har bursdag – så det er jo en perfekt anledning. Vi gleder oss veldig allerede…

12. februar blir det også mye besøk hos oss, faktisk veldig mye besøk. Da skal nemlig Lukas døpes i Vålerenga kirke, av «kjendispresten» Einar Gelius. Så blir det kaffe, snitter og kaker her hos oss. Akkurat som i Noah sin dåp. Tror vi var 30+ stk her sist, og det blir nok det samme nå. Trangt om plassen, mye lyd og veldig koselig 🙂 Planlegging av dåpen er endelig igang (etter endel spark i ræva fra mormor!), så nå er snart snitter og kaker bestilt, invitasjoner er sendt ut, dåpskjolen er under brodering og faddere er spurt. Lukas sine faddere blir tante Jannicke (gudmor), tante June (tar av lua i kirka), tante Cathrine og vår kjære Eivind. Noah hadde tante Marianne (gudmor), onkel Cato (tok av lua i kirka), Caroline og Heidi. Et godt knippe folk vi liker ekstra godt, og som vi gjerne ser at påvirker og gir barna våre av sine fine personligheter!

Nei, nå får jeg kanskje legge vekk pcen og gjøre et minimum av husmorplikter 🙂

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page