top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Verdens skjønneste marihøne

I dag var det klart for karneval også i skjønne Tiriltoppens barnehage og når stolte tante Astrid får en bunke fine bilder på mail, ja da blir det blogging for å dele søtnosen med dere alle. Noen som ikke får et smil om munnen av å se på denne søte marihøna her?Epilog: (jo, det er vanlig å bruke det ordet, Goda!)

Som kjent heter min søster Marianne og jeg har kalt henne Marihøne så lenge jeg kan huske. For å være helt ærlig med dere, så har jeg de seneste årene forkortet det til bare Høna, men det er ikke så fælt ment som det kanskje høres ut som. Det utspringer seg fra marihøne, da kan det vel ikke være fælt? Men til poenget; Tror dere Marianne kledde ut sin datter som marihøne på hennes første karneval som en ‘takk for koselig kallenavn, kjære storesøster’, altså som en ære til meg?

Det tror nemlig jeg.

Epilog slutt (nei, det er det ikke vanlig å skrive, Goda!).

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page