top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Velkommen, kjæreste lille vidunder!


Jeg er verdens heldigste!

I dag ble jeg tante til nok en liten prinsesse – søster Marianne og hennes kjære Tom har blitt tobarnsforeldre og skjønneste Tiriltoppen har blitt storesøster. Bare det at Tiril har blitt har blitt storesøster får halsen min til å klumpe seg og tårene til å presse på. Og – det at min søster, med litt så-som-så helse og vondt bekken og det hele, nok en gang har presset ut en fullstendig perfekt baby på i underkant av 5 timer – det er rett og slett en kraftprestasjon! Jeg er så stolt, så takknemlig og så utrolig, utrolig glad – og jeg er helt sikker på at den fine lille familien på tre kommer til å bli om mulig enda finere og enda morsommere og enda godere og enda vakrere, som den familien på fire som de nå har blitt!


Det kribler i kosehender og det kiler i magen etter å få møte denne lille skapningen, men takket være hoste og basillusker fra min kant, bør jeg nok holde meg her jeg er. Hvor enn vanskelig det føles akkurat nå… Enda godt jeg er langt fra ferdig med min gjøremålsliste før jul, så jeg har noe å henge fingrene i. Om alt går etter planen kommer mor, far og lille vidunder til Nesodden allerede i morgen og da lover det godt for at vi får besøk hos oss til 1. juledagsfrokost.

Og da, da skal tante prøve disse små tøflene og se om de passer på en bitte, bitte liten babyfot… En bitte liten babyfot med verdens minste lille hæl, som denne gærne tante gleder seg vilt til å gnage sånn litt forsiktig på. Babyer er det fineste på denne jord!

Jeg kan rett og slett ikke tenke meg en bedre julegave; Tusen takk kjære Marianne, Tom og Tiril! Og gratulerer til dere, gratulerer til alle i familien og gratulerer til den store, fine storesøsteren! Vi er så uendelig glade i dere – alle fire!


2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page