top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Vår og farger på Gave- og Interiørmessen 2010

I dag har jeg storkost meg på jobb! Ja, faktisk har jeg kost meg så mye at det nesten føles litt rart å kalle det jobb. En dag dedikert til fine, inspirerende mennesker, med de vakreste, nydeligste omgivelser – ja, det er underlig å kalle det ‘å jobbe’.


En veldig skjønn ‘twittervenn’ tilbød seg å gi meg inngangsbillett til Gave- og Interiørmessen på Lillestrøm i dag, flinke AtelierKari fra Finnskogen (ta en titt på salgsbloggen hennes, hun lager de vakreste ting – mye naturmateriale og det ryktes at hun har pyntet for selveste Dronningen også!) – og dette tenkte jeg ville være en fin mulighet for meg til å bli bedre kjent med bransjen til Home&Cottage. Noe det helt selvfølgelig også var! Jeg var med og hilste på de ulike leverandørene til Home&Cottage og var så heldig at jeg fikk ta bilder av både produkter og folkene bak. Følg gjerne med på bloggen jeg skriver for Home&Cottage om dette er av interesse.

Heldig for meg var det ikke anledning for å kjøpe produkter på messen. Altså, man kunne bestille for butikker, men ikke for å ta med hjem sporenstreks. Det hadde gått hardt ut over familiens matpenger, huslånpenger og ja, penger generelt egentlig – for herreminhatt så mye fint de hadde klart å samle på ett sted!

Som sagt så kommer jeg til å presentere leverandørene til Home&Cottage på den bloggen, men jeg fikk også tillatelse til å ta bilder av et par andre stands også og de ville jeg naturligvis dele med dere. Om vi skal legge bildene i dette innlegget til grunn, så tror jeg vi kan konkludere med to ting; 1) Våren har kommet (til messen i alle fall) og 2) det er mange fine, sterke farger i interiøret denne våren.


Faktisk så vil jeg si at Green Gate og Bruka skilte seg litt ut på messen i så måte. Green Gate er kjent for sine sterke farger med mye mønster, men mange av Burka sine farger var nye – i alle fall for meg. Mye på messen gikk i duse, sarte pastellfarger – men noen stands innimellom, som Green Gate og Bruka, hadde fargerike bidrag til fellesskapet. Så hva synes dere – er det for tidlig å begynne å drømme om våren?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page