top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Trening er best på treningsstudio!

Det er ikke mange idretter hvor 3 generasjoner fra en familie kan holde på med sammen, men styrketrening på et treningssenter i nabolaget funket fint, for alle fra 13 til 68 år – og guri, så gøy det var!

Det er utrolig godt å være igang igjen med trening! Jeg har alltid vært veldig glad i ballspill og drev mye med det i mine yngre dager, men jeg har bare blitt mer og mer glad i styrketrening oppigjennom årene. Styrketrening er for meg en effektiv, effektfull og god måte å trene på, og noe som jeg kan gjøre akkurat når det passer meg – uten at det er en haug av lagkamerater som blir skuffet om jeg ikke møter opp. Det gjør det mye enklere å kunne legge inn i kalenderen i hvert fall, og vi vet jo hvordan det er; det må inn i kalenderen for at det skal bli noe av 😉 I hvert fall er det sånn for meg.

Shape & Fitness Club

Tre generasjoner på trening!


Jeg er utrolig heldig, for kun 1 kilometer fra her jeg bor, er det et treningssenter som jeg nå har fått testet og kommet igang med trening hos. Shape & Fitness Club er drevet av far og sønn, og lenge trodde jeg det var et senter som kun var for ‘bolegutta’ (som jeg så fordomsfullt kaller dem). Men, etterhvert hørte jeg om stadig flere som trente der, og da min lillesøster Jannicke også ble medlem der, turte jeg ta en prøvetime. Og nå angrer jeg bare på at jeg ikke kom igang før!

Shape & Fitness Club virker å ha et utrolig jordnært og hyggelig miljø. Det er ikke et «se og bli sett»-senter, og det er utrolig deilig. Vi får god og kyndig hjelp, både ved oppstart (alle får en gratis veiledningstime og personlig program satt opp, om man ønsker det) og underveis, om man har noen spørsmål. Det er ikke verdens største treningssenter, men de har de viktigste apparatene og om man er litt bevisst tidspunktene når man trener, så har i hvert fall ikke vi hatt noe problem med å måtte vente ved apparater eller at det er for fullt der.

Jeg synes det sier litt om stemningen på dette treningssenteret, når man ser hva de deler på facebook og instagram, blant annet dette;


Planen er å få trent minst 3-4 ganger per uke, og helst få gått en god tur de dagene jeg ikke får trent styrke. Treningen har jeg klart å holde så langt, men det er ikke hver dag jeg har klart å komme meg ut og gå den turen i tillegg. Men jeg gir ikke opp! Uansett; 1 kilometer tur bort dit, 1 kilometer på tredemølla som oppvarming og 1 kilometer tilbake. Det blir en halvtime rask gange, og dette kombinert med et fast program med styrketrening, gjør at jeg er godt fornøyd med treningsøkten.

Nå ser det ut som min mor skal tegne abonnement hun også, virket i hvert fall sånn etter prøvetimen hennes i dag, så da har vi enda en til som kan være med på å trekke oss opp og igang om en av oss andre har litt ‘vondt i viljen’ en dag. Vår eldste har utrolig lyst til å trene der han også, men de har 14-årsgrense og han er «dessverre» født i desember. Han fikk være med på en prøvetime i dag, med håp om at jeg skulle klare å overtale de som driver stedet, men det hjalp dessverre ikke. Jeg forsøker å fortelle han at tiden flyr frem til desember, men for en 13-åring oppleves det visst ikke sånn 😉

Jeg er klar for fortsettelsen og håper jeg skal bli fullstendig hekta! Det er lov å håpe, eller hva…?

❤︎

Vil være sikker på at du får med deg mine nyeste innlegg, anbefaler jeg at du følger facebooksiden til bloggen – og følg meg gjerne også på instagram / snap: astridvu. 

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Комментарии


bottom of page