top of page

Tomathøsting

  • Forfatterens bilde: Astrid Valen-Utvik
    Astrid Valen-Utvik
  • 9. okt. 2010
  • 1 min lesing

Normalt høster man vel epler og pærer på denne tiden, men her hos oss har vi høstet tomater.

Takket være kyndig veiledning og oppmuntring fra eksperthold (Takk Anne fra Moseplassen!), opparbeidet jeg meg nok tro på at jeg skulle få til dette, så jeg satte igang.

Tomatenes ferd fra såing inne til planting ute, solkrem, vanning og hardhudet beskjæring skal jeg komme tilbake til en annen gang.

I kveld ville jeg rett og slett dele fangsten med dere – det bugnende fatet av grønne tomater er så dekorativt der det står, at jeg nesten skulle ønske at de ikke ble røde og modne. Men altså bare nesten, for vi har spist mange allerede og de er nydelige!

Helt fri for kjemikalier, ekstremt kortreiste og fullstendig økologiske – dette frister til gjentakelse neste år!

God høsting!

 
 
 

Comments


Abonner på nye blogginnlegg:

Takk for at du abonnerer!

©2021 by I just had to tell you so // Astrid Valen-Utvik.

bottom of page