top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tikk, takk …10.000 nærmer seg…

Guri, nå er det veldig nærme 10.000 – mon tro hvem jeg skal få sette sammen en liten overraskelsesgave til? Husk, selv om du ikke treffer akkurat 10.000, så er det den som kommer nærmest som får en liten surprise i posten…

Så – send et bilde av telleren nærmest mulig 10.000 (screendump, mmsbilde – ikke så nøye) til meg på astridvalen @ mail2her . com – så får vi se hvem som blir den heldige vinner! Men – nå skal jeg la blogg være blogg og heller kaste meg over boka mi. Det er nemlig klart for møte i lesesirkelen på torsdag og «Utvalgte emner i katastrofefysikk» er en lang bok. Jeg skal være så ærlig og si jeg kun har kommet halvveis. Men hvis jeg lar blogg være blogg, Fruer være fruer og leser det jeg er god for frem til torsdag kveld, så kan jeg jo ha muligheten til å bli ferdig. Eller?

Uansett – tekoppen står klar, pleddet hentes frem og stearinlysene tennes. Det er nesten, NESTEN, så jeg gruer litt for at det skal bli lysere fremover – det er jo veldig koselig med disse kveldene, da…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Pausemusikk

Om man har mye man skulle sagt og skrevet om dette og hint, men alt for liten tid til å skrive det på, så sitter man lenge på kontoret sitt og jobber for å gjøre todo-listen stadig mindre. Den slags a

Comments


bottom of page