top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tidsutfordring …og mulighet til å vinne signert CD!

Greit, jeg innrømmer det;

Det er hektisk å være i oppstartsfasen av en ny bedrift. Ha et par kunder å jobbe for (Home&Cottage og OfficeTeam) i tillegg til å ha et par prosjekter på trappene, stadig nye seminarer og kurs man burde få med seg, artikler man burde lese og til og med være så heldig å få prate litt med media av og til – i tillegg til at man har tre småtroll i alderen, 6, 4 og snart 2 år.

I dagens Amta (lokalavisen) – om frokostseminaret jeg skal holde neste uke.

Kombinerer man det ovennevnte med å arbeide ut fra et hjemmekontor og det faktum at man er av den typen personer som har seriøse utfordringer med å sette seg ned å jobbe om det ikke ser sånn forholdsvis ok (nei, ikke striglet) ut rundt seg, så er det klart at man står ovenfor en aldri så liten tidsutfordring.

Slenger man på en prinsesse med øyekatar, en Ekte Mann med hyppig møtevirksomhet, en eldstemann som skal på ulike fritidsaktiviteter, påskeforberedelser i både barnehage og skole, endel aktiviteter for å hjelpe familie og naboer og tilleggsverv i FAU, basketballmiljøet og Bloggpuls – så ja, da er det kanskje ikke så rart at vi skal ringe og bestille middagen vår i dag?

Og en ting til; Jeg gidder ikke ha dårlig samvittighet for det engang.

Mener definitivt ikke å klage – koser meg jo med alt sammen, trenger bare noen flere timer i døgnet! Forresten, hva skjedde med det noble yrket ‘husmorvikar’? Om noen har en time eller to hver dag til overs her ute på Nesodden, så blåser jeg gjerne støv av det yrket og ansetter vedkommede på flekken! Ok, nok syt – over til viktigere saker!

  1. Du kan vinne en signert Veronica Maggio-CD på OfficeTeam-bloggen! Vi trekker ut to heldige vinnere av de som legger igjen en kommentar på den bloggen og foreløpig må jeg si oddsene er veldig gode; Vi har en kommentar så langt!

(Jeg setter stor pris på alle som går inn og legger igjen en kommentar! Legg deg gjerne til som tilhenger på facebook – jeg lover; det skal ikke fungere som en salgskanal! Vi er ute etter dialog, til å hjelpe folk med utfordringer de har med IT og teknologi, gi råd og dele av det vi kan! Spre gjerne budskapet, jeg er evig takknemlig!)

Ønsker deg en strålende ettermiddag og kveld …med eller uten tidsutfordring!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page