top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tøffeste gjengen i byen!

Med en hel lørdag til disposisjon – helt alene, bare oss 4 (Noah har nok arvet sin mors sosiale gener), er det klart det er viktig å finne på ting å gjøre og engasjere seg selv med. Noah fikser den biffen lett, og etter dagens sykkeltur, var det bare å kle seg ut og løpe rundt som gærninger med spindelvev og Sabeltannsverd.


«Sjekk musklene mine, mamma!»


Spiderman sender ut farlig spindelvev…

…og Sabeltann tror jaggu han har noe spindelvel han også!

Legger samtidig med et bilde av de gode kompisene; Tiril, Lukas og Noah! 🙂 Blir stas når alle vi får flyttet oss til Nesodden og disse rampungene kan vokse opp sammen…


————-

Og her kommer en oppdatering av flere som vil legge inn sine tips for den forestående fødselen, samt de som allerede booket en dato som ikke har vært, i kronologisk rekkefølge:

27. april (altså fra i natt og utover): Heidi, Wenche, svigermor Astrid & Glenn 28. april (kul dato – 28.04.08): Jannicke, Heidis mamma, Wenche (Mariannes svigermor), Laila & Walter 30. april: Marianne og June 2. mai: Mamma Sissel

Må jo si at jeg ikke merker særlig til en evt fødsel som skal starte i natt, men har jo hørt at slike ting kan komme ganske brått for oss 3. gangsere 🙂 Mariannes svigermor, Wenche, hadde en «kul» greie fra sin svigermor – som sa at 8 dager etter heavy kynnere (forrige søndag, som jordmoren min klassifiserte som ‘falske rier’) så kommer fødselen. Det blir altså 28.04.08. Og så har vi moren til Heidi som nevnte at det var en kul dato — og jeg som har jaktet på en kul dato! Derfor, jeg tror jeg tar en rolig dag også i morgen, sover lenge, hviler alt av muskler (?) – og lader opp til fødsel natt til mandag. Okay, folkens?

Natti natti!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page