top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tårnfrid håndterer kriser


…og plutselig var jeg midt oppi en liten omdømmekrisehåndteringssituasjon selv. Ikke var media involvert og dette var slett ikke av voldsomme dimensjoner, men like fullt viktig for min kunde og dermed viktig for meg.

Så da var det bare å kaste seg inn på nærmeste kafé, bestille en god lunsj og god kaffe, og kaste seg over oppgavene. Jeg liker slike utfordringer og jeg liker å tro at småkriser av denne typen er med på å gjøre hverdagen interessant og utfordrende. Ikke minst viser det ofte folks sanne ansikt og man lærer utrolig mye om både seg selv, sine samarbeidspartnere og ofte om menneskeadferd generelt.


Men at det blir godt, det kan jeg garantere – det er nemlig kokkene på SjakkMatt som får lov til å bistå med og servere sultne barn og voksne til årets sommerfest. Mon tro hva jeg skal velge…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page