top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Tårnfrid håndterer kriser


Dagen i dag har vært litt pussig. Jeg startet dagen med et frokostseminar i regi av Nucleus, om krisehåndtering og medias rolle i dette. På vei fra dette seminaret, som for så vidt var spennende og hyggelig (dog ønsket jeg meg nok en mer spissing inn mot sosiale medier og hvordan disse mediene kan hjelpe bedrifter med mediekriser og omdømmehåndtering), sjekket jeg mailen min via telefonen…

…og plutselig var jeg midt oppi en liten omdømmekrisehåndteringssituasjon selv. Ikke var media involvert og dette var slett ikke av voldsomme dimensjoner, men like fullt viktig for min kunde og dermed viktig for meg.

Så da var det bare å kaste seg inn på nærmeste kafé, bestille en god lunsj og god kaffe, og kaste seg over oppgavene. Jeg liker slike utfordringer og jeg liker å tro at småkriser av denne typen er med på å gjøre hverdagen interessant og utfordrende. Ikke minst viser det ofte folks sanne ansikt og man lærer utrolig mye om både seg selv, sine samarbeidspartnere og ofte om menneskeadferd generelt.


En annen konsekvens av denne lille omveltningen av dagen min, er at jeg ikke rekker hjemom før barnehagens sommeravslutning i ettermiddag. Det kunne lett blitt en utfordring, for hver familie skal ha med seg en middagsrett til et felles koldtbord på denne sommerfesten. Men fortvil ikke, Tårnfrid kommer til unnsetning! Eller det vil si, Tårnfriden i meg kommer til unnsetning. Jeg sitter tross alt på en kafé allerede, jeg har spist her mange ganger og jeg vet at maten er god. Jeg har dermed bestemt meg for at jeg rett og slett bestiller med meg mat herfra og tar med i barnehagen. Ja, jeg vet – det blir hverken hjemmelaget eller spesielt gjennomtenkt, men jeg har også bestemt meg for at dårlig samvittighet er så 2009, så det skal vi alle rett ogs lett slutte med.

Men at det blir godt, det kan jeg garantere – det er nemlig kokkene på SjakkMatt som får lov til å bistå med og servere sultne barn og voksne til årets sommerfest. Mon tro hva jeg skal velge…

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page