top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Strålende – en pappa vi kan relatere oss til!

Leste en kronikk i dagens Aftenposten fra en forholdsvis nybakt far, og jeg må si jeg syntes det rett ut var DIGG å høre en fars stemme som jeg føler stemmer mye mer overens med hvordan Glenn sier han har det. Glenn kjenner seg veldig lite igjen i statistikken om at menn ikke kan vaske klær, ikke vil ta ansvar for barna, osv osv osv – vi trives veldig godt med en god 50/50 fordeling hjemme, men har følt at dette er ekstremt sjeldent… Vi har ikke tall på hvor ofte Glenn blir omtalt som «flink» fordi han følger i barnehagen, lager middag, kan smøre matpakker, klarer å kle på ungene osv osv osv – og jeg som mamma selvfølgelig aldri ville blitt omtalt som flink for å gjøre de samme tingene. Jeg får ofte høre at jeg er utrolig heldig som har Glenn, som til og med gjør all klesvasken i vår familie …mens ingen ville reagert i det hele tatt om det var jeg som stod for all klesvasken. Vi lever da i 2008 – synes dette er ganske utrolig…

I alle fall; Den kronikken var et forfriskende og oppløftende bidrag til debatten synes jeg 🙂

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page