top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Status byggeprosjekt på Nesodden

Heldigvis har jeg en spion som følger byggeprosjektet til mine foreldre med argusøyne og som rapporterer jevnlig til meg med bildebevis. Bare se under her – nå ser man jo virkelig at det går raskt fremover. Det kiler i magen, det svimler for øynene og vi blir litt slørete i blikket av å se dette for oss. Akkurat nå ser det litt kaldt og brutalt ut å kaste mine foreldre ut i tilbygget der, men bare vent til det kommer tak, litt møbler, varme og nydelig parkettgulv… De kommer nok til å storkose seg der, tenker jeg – og straks kattene har flyttet bolig, skal musene komme seg inn i gamlehuset og danse på bordet. Altså ikke det gamle bordet til mine foreldre, for de må jo ta med seg møblene sine – litt endring trenger vi, for crying out loud. Men vi får kjøpe et nytt bord da, selv i disse skumle finanskrisetider – man finner jo mye fint på Finn.no eller hur?


Pssst: Takk til fetter-Ole for spionbildet.

Nå kan det også nevnes at vi er i prosess med å velge megler til å få solgt leiligheten vår på Etterstad også. Det er som kjent mye rart i eiendomsbransjen om dagen, og med dagens markedssituasjon, synes vi det er ekstremt riktig å velge riktig selskap og riktig megler. De jobber ikke lenger som ordremottakere og må faktisk kunne bidra med gode råd, god håndtering av interessenter osv. En skummelt spennende tid vi går i møte, og det kiler litt sånn godvondt i magen, merker jeg.

Vi har hatt møter med:

  1. OBOS

  2. Krogsveen

  3. Aktiv Eiendom

  4. Eiendomsmegler1

Er det noen av dere som har gode eller dårlige erfaringer med noen av disse, så settes alle tilbakemeldinger voldsomt pris på. Det er endel som skiller disse prismessig, men vi er mer opptatt av å velge riktig, som nevnt, enn å nødvendigvis velge den billigste. Min prioritering av disse i forkant av mitt møte med de, ble voldsomt stokket om på etter at møtene var gjennomført.

Kommer tilbake til mer om våre vurderinger, straks jeg har fått diskutert litt med Ekte Mannen og faktisk har tatt noen valg.

Håper dere alle har en nydelig, innsnødd fredag!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page