top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Spent på lille Stella ♥

I går ble jeg tante til enda et lite vidunder! Ei lita niese som skal hete Stella. Det er min yngste søster Jannicke og hennes Esben som har produsert dette lille mirakelet. Det er helt tydelig at storesøstergenet mitt slo fullstendig inn da minstelillesøster nærmet seg fødsel og jeg coachet så godt som jeg kunne de gangene de ringte …mens magen min slo kollbøtte og jeg egentlig skulle ønske jeg kunne sitte der og holde søster i hånden og passe på henne.

Stella – helt fersk og nyfødt ♥

Vi skal få hilse på henne i dag, lillesøster Marianne og jeg, og vi gleder oss så vi får tårer i øynene av bare å tenke på det. Gaver som er kjøpt for mange måneder sider skal endelig få bli gitt bort og vi skal snuse inn babyduft, gnage på bittesmå babyhæler og smile harmonisk når babyen gråter sine forundrede «Hva-i-alle-dager-skjedde-og-hvor-er-jeg?»-tårer.

Stella en dag gammel ♥

Lille Stella har fem kusiner og fettere som venter spent på å få møte henne – og vi er ikke mindre beskjeden, lillesøster Marianne og jeg, enn at vi synes Stella har kommet til den mest vidunderlige og beste søskenbarnflokk!

Før mine småtroll gikk i barnehagen og til skole i dag, så ville de gjerne at jeg skulle filme videosnutter av de – sånn at jeg kunne vise det til Stella når jeg kom til sykehuset. Og det gjorde jeg selvfølgelig, men siden jeg vet at søster Jannicke og svoger Esben også følger med på denne bloggen og liker «det historiske arkivet» den blir for familien vår, så deler jeg disse videosnuttene med dere fine blogglesere også.Så da vet du det, Stella – dine fettere og din kusine venter spent til du kommer hjem til Nesodden. Jeg tror du skal være forberedt på mange koser, litt kiling og mye oppmerksomhet i tiden fremover!

Nå gjeldet det å kaste seg over arbeidsoppgavene og være effektiviteten selv – sånn at søster Marianne og undertegnede kan få kastet seg i bilen og tatt seg en tur inn til hovedstaden for å se på mirakelet.

Jeg vet jeg ikke har sett henne på ordentlig enda, ei heller luktet på henne eller hørt henne gråte. Men jeg er avstandsforelsket allerede og mistenker at jeg skal falle fullstendig om bare noen timer.

Og det er helt greit – jeg gleder meg til å bli fullstendig koko!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page