top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Spørsmål og svar

Yeah – jeg har blitt utfordret, for alle første gang i denne bloggverden – og det er klart at jeg tar utfordringen på strak arm. Takk for tilliten, Amélie! (Tror greia egentlig var at man skulle svare på de 10 første spørsmålene og lage 10 spørsmål til nestemann, men Amélie svarte på 20, og det gjør jeg også – om enn litt raskt på de 10 siste spørsmålene.)

1.Din beste ferie noensinne var når og hvor? Glenn og jeg har vært et par turer til Frankrike før vi fikk barn, og vi trives ekstremt godt i dette landet. Men skal jeg velge en tur, så må det nok bli turen vår i 2001, for da forlovet vi oss på Champs-Élysées, kjøpte ringer i Nice …og så hadde en helt nydelig tur! Vi gleder oss til å ta med ungene dit en gang.

2.Hva er det mest romantiske noen har gjort for deg? Giftet seg med meg 🙂 Det er den desidert mest romantiske dagen i mitt liv. Men – jeg er egentlig mye mer fan av ren hverdagsromantikk. Som at Ekte Mannen sniker ungene ut av soverommet vårt lørdag morgen, sånn at jeg kan sove litt ekstra. Eller at Ekte Mannen og jeg tar en kopp kaffe, leser hver vår del av avisen – og ser ømt bort på tre små barn som leker fint ved siden av hverandre.

3.Nevn en ting du skulle ønske du gjorde oftere Fortalte alle jeg er glad i hvor utrolig fantastiske de er!

4.Har du dyr? Hva? Ingen dyr her i heimen enda. Men, vi har lovet barna ‘et dyr’ når vi flytter til Nesodden, så får vi se om det blir fisk, fugl, hamster eller hva. Vi får begynne i det små…

5.Hva er dine topp 3 favorittfilmer? PayItForward – en fantastisk film med et nydelig budskap. The Notebook – en ekte romantisk tåreperse. Dead Poet Society – en film etter mitt hjerte.

6.Nevn sist gang du hadde det helt fantastisk Hm, helt fantastisk. Tror rett og slett jeg må trekke frem søndagens vandring i deilig høstvær, med kakao og appelsin og barn som har deilig røde roser i kinnene. Det er disse små tingene som gir meg ekte lykkefølelse.

7.Favorittsnacks? For øyeblikket er det Smash! (Nå burde ex-sjokkis-Kristian være fornøyd!)

8.Hvor langt nord i Norge har du vært? Hammerfest. Og vi håper på å ta med barna på en ekte bilferie nordover om ikke alt for lenge.

9.Er det noen du savner akkurat nå? Hvem? Faktisk så er det flere. Er enkelte venner som jeg ikke får sett så ofte som jeg skulle ønske, og jeg merker at jeg savner de. På tide med en telefon kanskje? Er også andre venner som jeg har mistet kontakten med i det siste, så jeg savner de også. Som dere skjønner; Føler jeg får for lite tid til vennene mine nå til dags.

10.Favoritt vinteraktivitet Er det feil om min favorittvinteraktivitet er da man kommer inn i en varm leilighet, kan lage deilig kakao og kanskje til og med har noen nybakte boller å finne frem. Tenne litt stearinlys og krype inn under pleddet. Okay, så er det ok å ha vært noen timer ute og akt litt først da, sånn at man virkelig setter pris på å komme inn.

11. Hvilken sang (om noen) beskriver deg best? Jeeez, klarer ikke komme på noen sånn på stående fot. Men jeg kan gi dere et tips på en av verdens beste sanger: Both Sides Now, med Joni Mitchell.


12. Klarer du å spise 2 liter is på rappen? Nope, men jeg digger is.

13. Hva ville du bli (yrke) da du var liten? Samme som jeg fortsatt skal bli når jeg blir voksen; lærer.

14. Hva har du som startside på PCen? Er visst http://www.startsiden.no/ her, men den brukes aldri til noe fornuftig.

15. Hvis du måtte velge ett spisested for resten av livet. Hvilket? Jeg så svaret til Amélie, og må rett og slett kopiere; Hjemme hos oss – for da kan jeg invitere så mange jeg vil, når som helst. Særlig når jeg får drømmespisestuen vår på Nesodden, da blir det kos da!

16. Hva er ditt livsmotto? Flere, tror jeg: ‘Det ordner seg alltid for snille jenter’, ‘What goes around, comes around’ og så tror jeg på det at vi alle var født snille og greie, men at opplevelser og erfaringer vi har, gjør oss til de personene vi blir.

17. Når fikk du ditt første kyss? Er det veldig uromantisk at jeg ikke husker mitt første kyss? Kan ikke ha vært særlig verdt å huske.

18. Hvis du ikke kunne bodd i Norge, hvilket land ville du valgt? Frankrike.

19. Det som irriterer deg mest i hele verden er…? Er ikke så lett å irritere meg, tror jeg.

20. Nevn tre blogger du vil anbefale til andre! Hm, skal det bare være norske blogger her, mon tro? Jeg vil trekke frem noen blogger jeg til stadighet kommer tilbake til, noen norske og noen utenlandske: Anne’s Food: En fantastisk matblogg som jeg bruker som min egen kokebok. Glamourbibliotekaren: En nydelig blogg som jeg lærer mye av, men som først og fremst utstråler en helt nydelig stemning. Slicksumbich: En fantastisk kjekkasblogg av en amerikansk dude med kul humor og frekk munn. —————-

Jeg utfordrer / tagger flere gode venner til å svare på disse spørsmålene, og så må andre som føler seg kallet, selvfølgelig bare kaste seg på. Goda med Mitt Bakrom…, Sara med sitt Familieliv, og Lise med LivogRøre. Kast dere ut i det, jenter – jeg venter spent på deres lister!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page