top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sommersol og interiørprosjekter


Når solen skinner og sender lys inn i stua som vist på bildet her, da dukker det frem energiceller i denne kroppen som får lyst til å fikse ting! Få unna, være kreativ og utnytte varme, lys og overskudd.

Unger ble sendt på tur med Ekte Mann og så var det bare å sette igang. Først ut var prosjekt oppslagstavler. Det var sprosser på alle vinduer da vi kjøpte dette huset og det var noe av det første vi skrudde ned. Jeg ville ikke kaste de, da jeg hadde flere planer for hva de kunne brukes til. En av de planene var klatrestativ for sukkererter i kjøkkenhagen og en annen av de planene var altså oppslagstavle.

Ekstremt enkelt og alle har sikkert sett disse på interiørbutikker rundt omkring, men oppskriften min er som følger;

– Man tager en sprosse – Man klipper til hønsenetting så det passer til sprossen (Til info: det blir ekstremt mange klipp! Ekstremt!) – Man stifter hønsenetting til sprosse med en stiftepistol – Man pynter med det man måtte ønske av dekorative klyper & bilderFerdig!

Vi har som nevnt ganske mange slike sprosser, så planen er at hvert av barnerommene skal få en slik oppslagstavle over bok-/lekehyllen sin. Vil også ha en på hobbyrommet mitt og så kanskje noen mindre rundt om i huset til å henge opp bilder, vi får se.

Før jeg kastet meg over oppslagstavleprosjektet, pusset jeg ned et bord vi har fått av foreldrene mine. Det var deres gamle kjøkkenbord, noe de ikke har brukt for lengre. Vi laget oss en ny terrasse på baksiden av huset nå nettopp (kommer bilder når alt er ferdig), men har ikke mer penger igjen på innkjøpskontoen, så da er det greit å kunne ta imot andres avdankede greier og pusse det opp i stedet.

Derfor – mamma & pappas gamle kjøkkenbord skal nå bli vårt nye utebord! Tror det kommer til å bli helt superfint jeg, men som sagt – i dag ble det først pusset med slipemaskin, og nå er jeg akkurat ferdig med å grunne første strøk. Takke meg til norske, forholdsvis varme sommerkvelder! Med litt ekstra lys, klarte jeg ta hele det første strøket uten problemer – selv om klokken var godt over 23 på slutten.

I morgen skal jeg lure min far til å være med bort på fargehandelen for å kjøpe utemaling, så skal du ikke se bort ifra at vi har et ferdig malt bord i løpet av morgendagen.

Et par bilder av prosessen så langt:

Men, nå tror jeg at jeg skal ta med kropp og sjel og kaste meg i seng. Vi har store ambisjoner om å få ungene i litt mer normal døgnrytme som forberedelse til barnehage / skole, men det krever jo at undertegnede orker å vekke de – men jeg har store, store problemer med å vekke sovende barn. Særlig når det er så inmari godt å sove selv…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page