top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Snufsete søndag


Denne søndagen skulle vi brukt ute i skog og mark. Trasket rundt i nesoddmarka med hele skoleklassen til eldstemann, de to paralellklassene hans og foreldre og søsken til alle barna. Dette hadde vi virkelig gledet oss til!

Vi liker initiativ som dette – at foreldrene arrangerer noe for å bli kjent med hverandres barn og andre voksne i samme situasjon som oss selv.

Jeg tror på at om ungene kjenner hverandres familier, ser at barna nødvendigvis ikke har de rollene som de har når de er i klasserommet når de er sammen med sine foreldre, så tror jeg det kan bidra til å skape et godt samhold i klassen. Til å minimere mobbing og stigmatiseringer. Og det er det vel ingen osm ikke ser viktigheten av lenger.

Men – nå ble det altså ikke noen skogtur på oss i dag. Nysing og snufsing og hosting på både meg og prinsessa gjorde at vi tidlig tok en avgjørelse om å holde oss hjemme. Særlig med det ruskeværet som vi har i dag. Ekte Mannen og guttene tok etterhvert samme avgjørelse, da to av tre av de også hangler litt. Og jeg innrømmer det gjerne; Denne svineinfluensaproblematikken har tydeligvis satt sine spor i meg. Ikke at jeg tror vi har det, men jeg har ikke lyst til å pushe flaksen vår heller. Forkjølelse er forkjølelse, så vidt jeg har forstått nyhetene, mens når all influensa visstnok er svineinfluensa, så ja – da holder vi oss inne.

Det sagt, det er jo mye koselig man kan gjøre med familien inne på en ruskete søndag! I dag står både Wall-E, baking og varm kakao på programmet, i tillegg til å forhåpentligvis få unnagjort litt av småprosjekter som vi har liggende. Vi har allerede sortert tusjer og penner i dag, så vi er på god vei! 😉

Go’ søndag ønskes alle som måtte titte innom her i dag – og husk; Legg gjerne igjen et spor etter deg (kommentar), for jeg blir glad for hver eneste en!

PS: Bildet øverst i innlegget her, av det nydelige hjertet laget av pilgrener (heter det det?) og lyng, fikk jeg som en liten høstgave av min kjære tante Nanny på fredag. Bare for å gjøre meg glad, sa hun. Går det an å bli snillere enn som så? Tusen takk, snille vakre du!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page