top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sniktitt på ny hjemmeside + logokonkurranse

Oppdatering: Jeg har mottatt noen bidrag, men jeg lar konkurransen være åpen ut denne dagen – altså mandag 1. februar 2010, da jeg vet det er noen som gjerne vil være med som oppdaget konkurransen litt sent. Har du et logoforslag til meg, så les mer under:

Jeg jobber for tiden med å få på plass en hjemmeside for selskapet mitt, Valen-Utvik. Jeg må få på plass epostadresser og slikt og bestemme meg for hva jeg skal kommunisere rundt de tjenestene jeg tilbyr, på en best mulig måte.

Er du interessert i å ta en liten sniktitt på hjemmesiden? Klikk på bildet under.


Husk; Ingenting er spikret enda, teksten er lagt inn i ‘hyrten og styrten’ for at det skal stå noe der, bildet som er der skal byttes ut med min logo og jeg har mye å lære meg om WordPress før dette kan lanseres ut mot kunder og samarbeidspartnere. Men, jeg er må innrømme at jeg er fornøyd med den litt stramme stilen, de sterke fargene og at førstesiden viser et stort bilde.

Og apropos bildet; Der hvor bildet av den kjekke gutten er nå (kremt), ønsker jeg å ha logoen som jeg nå arrangerer konkurranse om. Jeg har allerede fått inn tre forslag, men siden jeg nå kan si mer om designet på hjemmesiden, farger og hvilken stil jeg ønsker, så har jeg sendt de tre bidragsyterene tilbake til tegnebrettet – og forhåpentligvis melder enda flere seg på!

Jeg vil gjerne at bildet som er der i dag erstattes med en like stor logo, designet som et slags bilde (altså ikke kun Valen-Utvik i tekstfonter på en farget bakgrunn). Jeg ser for meg å ha VU som det mest fremtredende i logoen, med Valen-Utvik med mindre fonter under – og til slutt setningen …a different point of VU

Er det noen flere som melder seg på? Dere kjemper om heder og ære på min blogg i evig tid (jeg regner med det er godt for noen kroner – vel…), og så lokker jeg med et gavekort på en tusenlapp til fritt bruk.

Frist: Fredag førstkommende, 29. januar – at midnight…

Kom gjerne med spørsmål og slikt i innlegget her, eller send det til astrid.valen.utvik @ gmail.com

Om noen har innspill og tips til hjemmesiden generelt sett også, så tar jeg gjerne imot.

På forhånd takk til dere som har sendt bidrag allerede og til dere som leker med tanken! Jeg er dere evig takknemlig!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page