top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Snørr, pepperkaker og gode dager

Noen dager er rett og slett gode.

Nesten uansett hva dagen måtte kaste på oss av utfordringer, så klarer vi vri det til noe positivt. Men bare la meg understreke det med en eneste gang; Vi har naturligvis dager med motsatt fortegn også og det har jeg skrevet om i bloggen ved flere anledninger. Men ikke i dag, i dag er en god dag.Det er ikke mange dagene igjen til julaften nå. Bare 9 stykker faktisk. Og jeg burde nok bli stresset – for det er mye, mye, mye som ikke er plass enda. Men; I dag klarer jeg ikke stresse. Jeg klarer bare å drikke kaffe, tørke snørr, kose med barna, skrive lister og rett og slett kose meg.

Har DU en fin dag i dag?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page