top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Sløv søndag
Guttene ville være med og bake, det vil si – de ville bake helt selv. De fikk ingredienser av meg, men fikset resten av biffen helt selv. Rørte og tømte og lagde perfekte (uhum!) sjokolademuffins. Nuvel, største stasen var vel å få slikke bollen, og den fasinasjonen må jeg si at jeg ikke helt skjønner. Men – jeg vokter meg vel for å si noe i den duren mens barna er i nærheten, for vår eldste er nok påvirket som han er; Fredagens middagskos foran barnetv ville han nemlig ikke spise, siden det var kyllingvinger og han dermed kom til å bli møkkete på fingrene. Ja, jeg holder på å u-rensliggjøre han igjen.Ellers har denne søndagen vært preget av at Linnea ikke er helt i form. Hun har hatt løs mage og dårlig apetitt 2-3 dager nå, og vi har skyldt på tennenes frembrudd (to stykker nede nå, se bildene over!), men i dag fikk hun feber og var mye mer pjusk enn hun har vært disse andre dagene, så ikke vet jeg. Synes alle vi snakker med er uggen og i dårlig form, så det kan være noe som går, who knows! Tennene hennes er skjønne i alle fall, så foreløpig er det verdt det – om det nå altså er det som er grunnen. Og forresten, om hun faktisk synes det er verdt det, er en helt annen sak – det er jeg nok litt usikker på, egentlig…


Forresten: I det kaken var ferdig avkjølt og jeg tilbød de en smak, kom det kjekt fra de begge to: «Jammen mamma, vi liker ikke eplekake vi!» Så ja, kom gjerne på besøk! Vi har en hel langpanne…

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page