top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Signalen, en ny perle på Nesodden!


Som vaskekte nesodding, så kjenner man til en gjengs oppfatning av at det er vanskelig å starte opp noe på Nesodden, at vi har enorm handelslekkasje og at det skjer lite her ute. Derfor er det utrolig hyggelig å kunne støtte oppom de virkelige gode tiltakene som finnes her – og det siste tilskuddet til nesoddens perler-samlingen, er Signalen på Nesoddtangen brygge.

En ting er at disse har snust på og gjort seg synlige på sosiale medier. Slikt smelter naturligvis et kommunikasjonsutviklerhjerte sporenstreks og gjør meg positivt innstilt. Men varene må allikevel leveres, men når da dette gjøres så til det fulle, så skal jeg jammen meg spre det glade budskap så langt som jeg bare klarer!

I går tok vi turen på den ytterste spissen av nesoddlandet og det første som slo oss, var den utrolig oppussingen Dick og Trine (med hjelp antar jeg) har gjennomført. Ingenting av det gamle stedet var gjenkjennelig og stedet har nå fine møbler, fint underlag (ikke grus, men terrassebord) og ikke minst; En meget fint fugerende toalett! Når stedet i tillegg har kule møbler, fine interiørdetaljer, gamle detaljer og nye finesser – alt satt sammen på en hyggelig og interessant måte, så er det klart at opplevelsen er veldig positiv.


Så – hvordan er maten? Når man har tre små barn, så er det forholdsvis avgjørende at stedet er barnevennlig på noe vis – og det er virkelig Signalen. Barna kunne velge mellom hamburger (av god, hjemmelaget kvalitet) med råstekte poteter eller kyllingklubber, mens vi voksne også kunne få hamburger, enten av okse eller kyllingfilet, fiskesuppe og en del andre ting. Lunsjmenyen så også lovende og når de får på plass tapasdelen av menyen sin, så er det helt klart en veldig god meny. Både små og store spiste opp maten sin og det smakte utrolig godt!


Det eneste jeg kan trekke ned for, ved mitt første besøk hos Signalen, var at de ikke har fått på plass trådløst nett enda. Jeg skriver ‘enda’ da jeg virkelig håper at dette er noe de skal få på plass, for med så god mat og fin opplevelse, så ser jeg helt klart for meg å holde kundemøter og sitte å jobbe hos de. Og, det er jo viktig å kunne twitre og slikt on the spot, eller hva?

Vi hadde en helt strålende førstegangsopplevelse hos Signalen og kommer gjerne tilbake igjen!

Og tar du turen dit, så gi de flinke folkene som jobber deg litt slack nå i første omgang. Da vi var der var det stappfullt av folk, stedet er helt nyåpnet og uten rutiner og denslags, så litt forvirring og kaos er ikke annet enn å forvente, mener jeg. Vi tåler det og jeg er overbevist om at dette stedet kommer til å ha en enorm lærekurve ettersom solskinnsdagene fyller stedet med folk i tiden fremover! Lykke til!

Du finner Signalen i sosiale medier her; Facebook og Twitter PS: Beklager forholdsvis uklare bilder, men sånn er det på Signalen; Strålende sol gjør noe med bildekvaliteten, men det gjør også noe med menneskesinnet; Alle smiler!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page