top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Søstrene Sisters

Jeg har mye å være takknemlig for i livet mitt og nå skal jeg jammen skrive litt om det – den er nemlig min avledningsmanøver, sånn at jeg kanskje klarer å vri fokuset litt vekk fra tannpinen min (jada, tannlege er booket på mandag).

Jeg er eldst i en søskenflokk på tre søstre og vi alle tre søstrene er født med totalt 3 1/2 års mellomrom, vi er med andre ord temmelig jevngamle. I oppveksten vår var det utrolig irriterende for meg å drasse rundt på mine to småsøstre som ville gjøre alt jeg gjorde, men på ett eller annet tidspunkt så snudde dette – vi er nå verdens beste venner!


Selvfølgelig har vi alle tre våre særheter, rarheter og morsomheter, men vi bruker veldig mye tid sammen, vi kan snakke sammen om alt og vi er hverandres beste og ærligste kritikere. Nå bor både jeg og yngstemann, Jannicke, på Nesodden – men om kun kort tid får mellomste, Marianne, også bygget seg hus her ute og flytter til resten av flokken. Og godt blir det!


I går samlet Jannicke og Esben hele hurven (inkludert mamma og pappa) i lysthuset til naboen for å ha reke- og pølsefest. Reker & hvitvin til voksne og pølse & Bris til barna. Helt strålende! Vi fikk så vidt noen få regndråper og solen tittet frem innimellom, men uavhengig av godt eller dårlig vær, så storkoste vi oss! Det er det som er så flott med å ha mye kontakt med sine søsken – det blir så lett å være sammen! Ungene er trygge og glade, de voksne kan fleipe og le – og alle koser seg sammen!


Det ble til og med en dukkert på de tøffeste av oss (altså ikke meg) og etterhvert fikk vi unger i seng og fortsatte kosen nede hos oss. Jeg tok meg i å tenke litt på dette med søsken mens jeg satt der; Jeg sitter her med verdens beste søstre, verdens beste svogere og Verdens Beste Ekte Mann – tre søte små barn og ett skjønt tantebarn som ligger i etasjen under og sover, mens våre foreldre sitter i sin stue vegg-i-vegg — kan det bli tryggere enn dette?

I morgen tidlig drar Jannicke og Esben på en ukes ferie i Nice – vi ønsker de en strålende ferie og god tur! Neste gang håper vi å kunne bli med…

Her er noen flere bilder fra kvelden vår:

Jeg er utrolig glad i dere alle sammen – go’ingene!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page