top of page
  • Forfatterens bildeAstrid Valen-Utvik

Søskenlikhet?

Igjen må jeg referere til bloggen fra sør, sånn at de spesielt interesserte kan sammenlikne søskenlikhet mellom Linnea og Lukas. Jeg syntes hun lignet veldig på Lukas når hun var helt nyfødt, men nå synes jeg hun bare blir mer og mer lik Noah. Which reminds me… Noah og jeg stelte på Linnea, og jeg sa til han: «Åååh, jeg synes hun er så lik deg, Noah!» Hvorpå min lille store 4 1/2-åring sporenstraks responderer: «Næhei, det er hun jaffal ikke!» Temmelig snurt faktisk, over at en jente lignet på han. Eller at han lignet på en jente. Eller at han så ut som en baby. Eller hva det nå var som gjorde at han slettes ikke så på det at lillesøsteren lignet på han, som noe som helst av et kompliment. Artig…


Hvis noen vil sammenlikne søskenlikheten ift Noah, så slenger jeg ut et bilde av han som 5 måneder gammel baby…

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page